Працювала в 5 компаніях 13 років 2 місяці
Торгівля роздрібна / Retail, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
завідуючий виробництвом кафе
ТОВ "ЕПІЦЕНТР"
Торгівля роздрібна / Retail
5 років 8 місяців
08.2018 - 04.2024
завідуючий виробництвом кафе
ТОВ "ЕПІЦЕНТР"
Торгівля роздрібна / Retail
5 років 8 місяців
08.2018 - 04.2024
Організація роботи виробництва продукції громадського харчування по процесах, контроль якості та дотримання технологічної документації на страви. Складання графіків роботи персоналу, нарахування заробітної плати. Впровадження норм ХАССП на виробництві, ведення відповідної документації по ХАССПу. Проведення переобліку залишків, контроль строків придатності сировини на виробництві.
Робота з постачальниками по замовленню сировини, прийом її та забезпечення належного зберігання.
Взаємодія з контролюючими якість продукції органами (дослідження продукції в баклабораторії).
Розробка нових страв та відповідної документації на них.
Робота з постачальниками по замовленню сировини, прийом її та забезпечення належного зберігання.
Взаємодія з контролюючими якість продукції органами (дослідження продукції в баклабораторії).
Розробка нових страв та відповідної документації на них.
шеф-повар
ДРЦ FLY-PARK
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 7 місяців
06.2016 - 01.2018
шеф-повар
ДРК Малята-хата
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 4 місяці
01.2013 - 05.2016
организация иконтроль работы кухни,подбор персонала кухни,приготовление блюд,согласно рецептур, технологических карточек,внедрение новых блюд,составление соответствующей производственной документации.Учёт остатков и качества сырья,,закупка продукции,контроль изготовления и хранения заготовок.
повар-универсал
РК "Юнион" ,Айс-рок кафе
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 3 місяці
09.2010 - 12.2012
изготовление блюд (пицца,салаты,закуски,горячие ,мясные блюда,шарниры,десерты) соблюдая технологию приготовления и требования к качеству продукции общественного питания,приём и правильное хранение продуктов,изготовление заготовок,проведение переучетов остатков продукции,оформление закупочного листа,соблюдение санитарно-гигиенических требований рабочего места и хранения продуктов.
Навчалась в 1 закладі
Кривой Рог
Любов
Любов
Повар универсал

Кривий Ріг
повна зайнятість
Оновлено 9 місяців тому