Працювала в 5 компаніях   30 років 9 місяців

Промисловість та Виробництво

заступник голови правління

Національна асоціація молочників України "Укрмолпром"

Промисловість та Виробництво

12 років 5 місяців

08.2013 - до теперішнього часу

Аналіз чинного та європейського законодавства в сфері безпечності та якості харчових продуктів, маркування та інформування харчових продуктів, моніторинг змін в законодавстві та інформаційне забезпечення, консультування спеціалістів підприємств щодо законодавчих вимог, стандартизації та сертифікації, представлення інтересів молокопереробних підприємств в органах державної влади, участь у робочих групах Мінагрополітики, Держпродспоживслужби, Мінекономрозвитку, Інституту продовольчих ресурсів, взаємодія з органами державної влади з питань безпечності та якості харчових продуктів, розгляд та розробка проектів ДСТУ, надання пропозицій та зауважень, розробка технологічної документації (СОУ, ТУ, ТІ), змін до документації, актуалізація нормативних документів, розробка маркування для етикеток, розрахунок поживної та енергетичної цінності для харчових продуктів. Проведення та організація дегустацій молочної продукції, заступник голови Центральної галузевої дегустаційної комісії, член Технічного комітету стандартизації 140 «Молоко, м’ясо та продукти їх переробки» та проведення семінарів, конференцій, вебінарів, участь у виставкових заходах,
тренінгах з питань впровадження НАССР, вимог законодавства стосовно систем управління якістю та безпечністю харчової продукції. Співпраця з швейцарсько-українським проектом «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні», програмою "Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторі".

головний технолог відділу маркетингу технологій та стандартизації.

Національна асоціація молочників України «Укрмолпром»

Промисловість та Виробництво

2 роки 2 місяці

07.2011 - 08.2013

Розробка технологічної документації (ТУ, ТІ, СОУ), актуалізація нормативних документів, розробка змін до нормативних документів, погодження з Укрметртестстандартом, Інститутом громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва, Науковим центром превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім. Л.І.Медведя, участь у роботі Технічного комітету ТК 140 «Молоко, м’ясо та продукти їх переробки», робочій групі «Молоко та молочні продукти», реалізація харчових добавок та ферментних препаратів, проведення пробних партій виробництва продукції з використанням їх на підприємстві, розроблення інструкцій щодо їх використання, підготовка семінарів з технологічних питань.

завідувач виробництвом

ВАТ«Завод дитячого харчування "Салюс"

Промисловість та Виробництво

2 роки 11 місяців

01.2008 - 11.2010

Організація та планування виробництва молочної та сокової продукції, (дитяче харчування за УВТ-технологією, соки, напої), сертифікація продукції, отримання штрих-кодів, погодження з МОЗ нормативно-технічної документації, розробка технологічної документації(ТУ,ТІ), змін до нормативних документів, актуалізація, затвердження, впровадження нових видів продукції, складання рецептур, постановка на виробництво, маркування та етикетування продуктів, ведення документації по обліку та списанню сировини та допоміжних матеріалів, розробка норм витрат сировини та допоміжних матеріалів.

начальник цеху дитячого харчування, майстер, начальник зміни, майстер виробництва молочних продуктів

ВАТ « Завод дитячого харчування «Салюс»

Промисловість та Виробництво

11 років 10 місяців

04.1996 - 01.2008

Організація виробництва продукції, ведення документації по обліку та списанню сировини та допоміжних матеріалів, проведення контрольних виробництв при постановці на виробництво, розроблення посадових інструкцій, інструкцій з проведення санітарної обробки та дезинфекції, забезпечення цеху миючими та допоміжними засобами, аналіз роботи цеху за місяць(складання звітів по витратам сировини та допоміжних засобів), ведення табелів робочого часу, дотримання санітарних норм і правил на виробництві.

майстер сирцеху

Місце роботи: ОП "Кременецький маслосирзавод"

Промисловість та Виробництво

1 рік 7 місяців

08.1994 - 02.1996

Організація виробництва молочних продуктів, ведення та контроль за дотриманням вимог технологічного процесу, ведення документації по обліку та списанню сировини та допоміжних матеріалів, проведення контрольних виробництв

Навчалась в 1 закладі

Український державний університет харчових технологій,

Технологія молока та молочних продуктів

Київ, 1994

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Ірина

Технолог, спеціаліст з якості та стандартизації

Київ

54 роки

повна зайнятість

Оновлено 3 роки тому