Працювала в 2 компаніях 25 років 7 місяців
Промисловість та Виробництво
Головний технолог
ТОВ "Бакалія", виробництво чаю, безалкогольних напоїв, хлібобулочних виробів, сухих сніданків
Промисловість та Виробництво
23 роки 7 місяців
06.2002 - до теперішнього часу
- Здійснення контролю дотримання вимог технологічного процесу виробництва.
- Розробка нових і вдосконалення існуючих технологій виробництва харчової продукції.
- Розширення асортименту продукції.
- Контроль роботи персоналу.
- Метрологічне забезпечення виробництва та виробничої лабораторії.
- Досвід роботи з Держспоживстандартом України, МОЗ України, Держпродспоживслужбою, Укрметртестстандарт.
- Контроль особистої гігієни та виробничої санітарії на підприємстві.
- Створення, атестації та організація роботи виробничої лабораторії по визначенню органолептичних, фізико-хімічних показників (вміст вологи, домішок, золи, екстрактивних речовин, ефірних олій, радіонуклідів), мікробіологічних показників (загальне забруднення, БГКП, E.coli, плісеневі гриби, дріжджі, B.cereus, патогенні мікроорганізми в т.ч. бактерії роду Salmonella).
- Розробка, впровадження та контроль функціонування системи управління безпечністю харчових продуктів, ситеми управління якістю на вимоги стандартів ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001.
- Керівник групи безпечності, внутрішній аудитор
- Cертифікація підприємства на вимоги міжнародного стандарту FSSC 22000 (ISO 22000+ISO/TS 22002-1) в т.ч. системи НАССР у компанії "СЖС Україна" .
- Підготовка виробництва до сертифікації на вимоги стандартів BRS, IFS.
Технолог харчового виробництва
ТОВ "Бакалія"
Промисловість та Виробництво
2 роки 1 місяць
06.2000 - 06.2002
Ключова інформація
- вміння керувати колективом до 80 чол., забезпечувати безперебійну роботу виробництва, розробка, впровадження та контроль функціонування системи менеджменту харчової безпеки;
- впевнений користувач ПК (Word, Exсel);
- розвинуті лідерські якості, відповідальність, активність, ініціативність, пунктуальність, комунікабельність;
- здатність і бажання до навчання та вдосконалення професійних навичок.
Навчалась в 1 закладі
Український Державний Університет харчових технологій
Технологія цукристих речовин, спеціаліст, стаціонарна форма навчання, диплом з відзнакою
Киев, 2000
Володіє мовами
Російська
вільно
Українська
рідна
Курси, тренінги, сертифікати
Розробка та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на вимоги стандарту FSSC 22000
Навчання у компанії "СЖС Україна" -«Порядок проведення внутрішніх аудитів», «Розробка та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на вимоги стандарту FSSC 22000»
Наталія
Наталія
Спеціаліст з розробки та впровадження системи якості (НАССР)

Кривий Ріг
повна зайнятість
Оновлено 2 роки тому