Працювала в 2 компаніях   25 років 7 місяців

Промисловість та Виробництво

Головний технолог

ТОВ "Бакалія", виробництво чаю, безалкогольних напоїв, хлібобулочних виробів, сухих сніданків

Промисловість та Виробництво

23 роки 7 місяців

06.2002 - до теперішнього часу

  • Здійснення контролю дотримання вимог технологічного процесу виробництва.
  • Розробка нових і вдосконалення існуючих технологій виробництва харчової продукції.
  • Розширення асортименту продукції.
  • Контроль роботи персоналу.
  • Метрологічне забезпечення виробництва та виробничої лабораторії.
  • Досвід роботи з Держспоживстандартом України, МОЗ України, Держпродспоживслужбою, Укрметртестстандарт.
  • Контроль особистої гігієни та виробничої санітарії на підприємстві.
  • Створення, атестації та організація роботи виробничої лабораторії по визначенню органолептичних, фізико-хімічних показників (вміст вологи, домішок, золи, екстрактивних речовин, ефірних олій, радіонуклідів), мікробіологічних показників (загальне забруднення, БГКП, E.coli, плісеневі гриби, дріжджі, B.cereus, патогенні мікроорганізми в т.ч. бактерії роду Salmonella).
  • Розробка, впровадження та контроль функціонування системи управління безпечністю харчових продуктів, ситеми управління якістю на вимоги стандартів ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001.
  • Керівник групи безпечності, внутрішній аудитор
  • Cертифікація підприємства на вимоги міжнародного стандарту FSSC 22000 (ISO 22000+ISO/TS 22002-1) в т.ч. системи НАССР у компанії "СЖС Україна" .
  • Підготовка виробництва до сертифікації на вимоги стандартів BRS, IFS.

Технолог харчового виробництва

ТОВ "Бакалія"

Промисловість та Виробництво

2 роки 1 місяць

06.2000 - 06.2002

Ключова інформація

  • вміння керувати колективом до 80 чол., забезпечувати безперебійну роботу виробництва, розробка, впровадження та контроль функціонування системи менеджменту харчової безпеки;
  • впевнений користувач ПК (Word, Exсel);
  • розвинуті лідерські якості, відповідальність, активність, ініціативність, пунктуальність, комунікабельність;
  • здатність і бажання до навчання та вдосконалення професійних навичок.

Навчалась в 1 закладі

Український Державний Університет харчових технологій

Технологія цукристих речовин, спеціаліст, стаціонарна форма навчання, диплом з відзнакою

Киев, 2000

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Розробка та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на вимоги стандарту FSSC 22000

Київ, 2015

Навчання у компанії "СЖС Україна"  -«Порядок проведення внутрішніх аудитів», «Розробка та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на вимоги стандарту FSSC 22000» 

Наталія

Спеціаліст з розробки та впровадження системи якості (НАССР)

Кривий Ріг

47 років

повна зайнятість

Оновлено 2 роки тому