Працював в 5 компаніях   17 років 7 місяців

Консалтинг / Аудит, Будівництво, АПК (Агропромисловий комплекс)

Інженер з якості (аудитор)

ТОВ «Євростандартсертифікація»

Консалтинг / Аудит

6 років 1 місяць

12.2019 - до теперішнього часу

Обов'язки:

· сертифікація системи управління безпечністю харчової продукції згідно стандарту ДСТУ ISO 22000:2019, (ISO 22000:2018, IDT);

· підтримка системи управління органу з сертифікації, що реалізує вимоги стандарту ДСТУ EN ISO/IEC 17021-1:2017, та підтримка її чинності згідно вимог НААУ;

· планування аудитів для забезпечення результативного використовування ресурсів під час аудиту;

· проведення аудитів третьої сторони у погоджені терміни;

складання та оформлення звітів про аудит.

Заступник директора з якості

ТОВ "БФ Завод"

Будівництво

4 місяці

08.2019 - 12.2019

Обов'язки:

· підтримання ефективного функціонування систем менеджменту якості відповідно до вимог стандартів ISO 9001:2015, EN 1090-1, EN ISO 3834-2;

· написання методик та інструкцій, розробка форм облікової документації;

· розподіл обов'язків, відповідальностей та повноважень для забезпечення результативного функціонування систем управління;

· організація проведення: атестації персоналу (зварників); систем управління якістю;

· проведення внутрішніх аудитів, підготовка до зовнішніх аудитів та супровід під час перевірок;

· впровадження документів на виробництві, навчання персоналу встановленим вимогам;

керівництво співробітниками відділу ВТК

Менеджер систем якості

ПрАТ «Миронівський хлібопродукт», СТОВ «Старинська птахофабрика»

АПК (Агропромисловий комплекс)

3 роки 7 місяців

10.2015 - 04.2019

Обов'язки:

· впровадження на підприємстві інтегрованої системи забезпечення сільськогосподарського виробництва, підготовка підприємства до сертифікації за стандартом GLOBALG.A.P.5;

· впровадження в цеху виробництва м'ясної продукції підприємства системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР, ISO 22000;

· написання регламентів та процедур, розробка форм облікової документації;

· розподіл обов'язків, відповідальностей та повноважень для забезпечення результативного функціонування систем;

· впровадження документів на виробництві, навчання персоналу встановленим вимогам;

· контроль дотримання персоналом вимог інтегрованої системи забезпечення сільськогосподарського виробництва та системи управління безпечністю харчових продуктів, виявлення невідповідностей, розробка планів коригувальних дій, контроль за їх виконанням;

· планування та проведення внутрішніх аудитів, підготовка до зовнішніх аудитів та супровід під час перевірок;

· підготовка підприємства до сертифікації;

· навчання персоналу встановленим вимогам;

керівництво співробітниками відділу контролю якості

Лікар-серолог

ПАТ «Миронівський хлібопродукт», СТОВ «Старинська птахофабрика»

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 рік 2 місяці

07.2014 - 08.2015

Обов'язки:

· проведення лабораторних досліджень з метою діагностики вірусних інфекцій;

· участь в етіологічному розшифруванні захворювань та прогнозування дат щеплень;

· планування роботи та проведення аналізу результатів досліджень;

· планування та розрахунок необхідної кількості матеріалів та обладнання для серологічних досліджень;

· ведення лікарської документації;

керівництво роботою середнього медичного персоналу.

Керівник виробничо-технологічної лабораторії

ПАТ «Миронівський хлібопродукт», СТОВ «Старинська птахофабрика»

АПК (Агропромисловий комплекс)

6 років 3 місяці

03.2008 - 06.2014

Обов'язки:

  • організація та контроль проведення лабораторних досліджень серологічного та бактеріологічного відділів відповідно до ДСТУ, ТУ, методичних вказівок;
  • лабораторний контроль вхідної сировини та готової продукції на відповідність, безпечність та якість;
  • контроль стану лабораторного устаткування і робочих місць співробітників лабораторії та заходи по усуненню наявних недоліків;
  • організація ведення встановленої документації;
  • організація метрологічної повірки ЗВТ;
  • розробка річних та поточних бюджетів, планів-графіків, заявок на ТМЦ.

Ключова інформація

· розробка систем управління згідно міжнародних стандартів ДСТУ ISO 9001:2015, ДСТУ EN ISO 9001:2018 (ISO 9001: 2015, IDT); ДСТУ ISO 22000:2019,(ISO 22000:2018, IDT); ДСТУ ISO 14001:2015, (ISO 14001:2015, IDT), ДСТУ ISO 45001:2019, (ISO 45001:2018, IDT), ДСТУ ISO 37001:2018 (ISO 37001:2016, IDT), FSSC 22000, Global GAP.

· користувач ПК: MSOffice: Word, Excel, Visio; Internet, E-mail;

· практичний досвід керування колективом;

· навички ділового листування;

· вміння працювати з великими обсягами інформації;

· досвід керування автомобілем 14 років.

Особисті якості: уважність, відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, уміння знаходити компроміс, готовність випробувати свої можливості в новій сфері

Навчався в 2 закладах

Університет біоресурсів і природокористування України

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, якість, стандартизація та сертифікація

Киев, 2018

Національний аграрний університет

Факультет технології виробництва та переробки продукції тваринництва, технолог виробництва та переробки продукції тваринництва

Киев, 2007

Курси, тренінги, сертифікати

Інститут підготовки фахівців Національного органу стандартизації

Київ, 2021

Загальні вимоги до проведення аудитів систем управління згідно ДСТУ ISO 19011:2019 «Настанови щодо проведення аудиту систем управління

Інститут підготовки фахівців Національного органу стандартизації

Київ, 2021

ДСТУ EN ISO/IEC 17021-1:2017 «Оцінка відповідності. Вимоги до органів, які здійснюють аудит і сертифікацію систем управління. Ч 1. Вимоги»

Інститут підготовки фахівців Національного органу стандартизації

Київ, 2021

Аналіз вимог та складання переліку потенційно небезпечних чинників харчової продукції

Інститут підготовки фахівців Національного органу стандартизації

Київ, 2021

Програма попередньої підготовки та етапи розроблення системи НАССР

Інститут підготовки фахівців Національного органу стандартизації

Київ, 2021

Основні положення стандарту ISO/TS 22003:2013 «Система менеджменту безпечності харчових продуктів. Вимоги до органів, які проводять аудит і сертифікацію систем менеджменту безпечності харчових продуктів

• Інститут підготовки фахівців Національного органу стандартизації

Київ, 2021

Основні положення стандарту ISO 22000:2018 «Системи менеджменту в сфері безпеки харчової продукції - Вимоги для будь-якої організації в харчовому ланцюгу»

Інститут підготовки фахівців Національного органу стандартизації

Київ, 2021

міжнародні, Європейські та регіональні нормативно-правові засади технічного регулювання та оцінки відповідності продукції

Food Defense, Food Fraud

Київ, 2017

Захист харчових продуктів від навмисного впливу і харчового шахрайства.

Розробка та впровадження НАССР

Київ, 2016

Розробка та впровадження НАССР на харчових підприємствах

GlobalG.A.P. ACADEMY

Київ, 2016

Загальні положення контрольних пунктів і відповідність критеріям:

  • загальний базовий модуль для с/г підприємств;
  • модуль тваринництво;
  • птахівництво

Законодательство Европейского Союза

Київ, 2015

Законодательство Европейского Союза в отношении выращивания и содержания родительского поголовья и требования к благополучию птицы

Додаткова інформація

Компьютерные навыки

  • користувач ПК: MSOffice: Word, Excel, Visio;Internet, E-mail;

Водительское удостоверение

  • досвід керування автомобілем 10 років

Личные качества

  • уважність,відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, уміння знаходити компроміс, готовність випробувати свої можливості в новій сфері

Роман Миколайович

Менеджер систем якості, начальник відділу контролю якості, завідувач виробничо-технологічної лаборат

Київ

Дарницький район, Деснянський район, Дніпровський район

41 рік

повна зайнятість

Оновлено 3 роки тому