Працював в 4 компаніях   4 роки 4 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф кухар

PauWau/божевільний бар

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

9 місяців

12.2024 - до теперішнього часу

  • Планування та організація роботи кухні
  • Розробка та впровадження кулінарних рецептів
  • Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
  • Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
  • Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
  • Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
  • Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії

Шеф кухар

Roll Club

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

08.2024 - 12.2024

  • Планування та організація роботи кухні
  • Розробка та впровадження кулінарних рецептів
  • Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
  • Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
  • Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
  • Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
  • Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні

Су шеф

Fish Fetish

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 2 місяці

06.2023 - 08.2024

  • Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
  • Підготовка та приготування страв згідно з меню
  • Підготовка та приготування страв згідно з меню
  • Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
  • Підтримка чистоти та порядку на кухні
  • Розробка нових страв та вдосконалення меню
  • Ведення облікової документації
  • Організація та проведення навчання для персоналу кухні

Кухар універсал

Сушия

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки

06.2021 - 06.2023

  • Приготування різноманітних страв згідно з меню
  • Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
  • Інноваційний підхід до приготування традиційних страв
  • Навчання та керівництво молодшим персоналом

Ключова інформація

  • Вміння працювати в команді
  • Лідерські здібності
  • Креативність
  • Харчова промисловість
  • Організаційні здібності
  • Знання кулінарних технологій

Навчався в 1 закладі

Вище професійне училище №33 м. Києва

кухар

Київ, 2021

Володіє мовами

Українська

рідна

Миша

шеф кухар/су-шеф/кухар

Київ

40 000 грн.

22 роки

повна зайнятість

Оновлено 7 місяців тому