Працювала в 4 компаніях   14 років 2 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Керуючий кафе

кафе

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 роки 5 місяців

04.2018 - 09.2022

Контроль надходження продуктів харчування, напоїв, бакалійних товарів.
Контроль якості готової продукції та страв, подача. Розробка технологічних карт, навчання персоналу (як кухарів, так і офіціантів). Складання меню. Контроль роботи офіціантів в залі з відвідувачами, робота з касовим апаратом, програмою обліку R-Ceeper. Частково-бухгалтерський облік.
Зустріч поважних гостей, прийняття замовлень на бенкети, тощо.
Облік робочого часу працівників.
Робота з документами.
Робота з постачальниками.
• Організація та керування роботою кафе
• Управління персоналом та розподіл обов'язків
• Забезпечення високої якості обслуговування клієнтів
• Контроль за якістю та асортиментом страв та напоїв
• Ведення обліку товарів та забезпечення належного запасу
• Організація роботи кухні та взаємодія з кухарями
• Проведення маркетингових заходів для збільшення клієнтської бази
• Моніторинг та аналіз фінансової діяльності кафе
• Звітність перед керівництвом щодо результатів роботи та планів розвитку

приватний підприємець

кафе придорожнє

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 7 місяців

06.2016 - 01.2018

Технолог

У сестер,

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 роки 7 місяців

11.2011 - 06.2016

Розробка технологічних карт, контроль надходження продукції, контроль процесів приготування та видачі страв, організація процесів, по сумісництву шеф-кухар, кондитер, пекар. Організація та запуск цеху із замороженої продукції (н/і та готових страв «У сестер»), контроль видачі продукції по точках збуту. Документація, сертифікая, методологічні дослідження, аналіз ринку, маркетинг.
• Розробка та вдосконалення технологічних процесів
• Підбір і контроль якості сировини і матеріалів
• Розробка нових продуктів та удосконалення існуючих
• Контроль за дотриманням технологічних регламентів на виробництві
• Проведення лабораторних досліджень та тестувань
• Проведення лабораторних досліджень та тестувань
• Впровадження ефективних рішень для покращення якості продукції
• Ведення технічної документації та звітності
• Навчання персоналу основам технологічних процесів
• Моніторинг ринкових тенденцій і технологічних новинок

Заведующий производством

Ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 5 місяців

06.2008 - 11.2011

Облік надходжень та витрат продуктів харчування на підприємстві, робота з постачальниками. Контроль якості продукції, складання технологічних карт, ведення технологічної документації, ревізії.
Контроль видачі готових страв, їхнє оформлення, подача. Підміна в роботі персоналу (кухаря, кондитера).
Ведення бухгалтерського обліку та звітності на підприємстві.
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів

Ключова інформація

• Кондитерська промисловість • Харчова промисловість
• Командна робота
• Уважність до деталей
• Вміння швидко навчатися

Навчалась в 2 закладах

Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"

технологія харчування /магістратура

Полтава, 2009

Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"

технологія харчування

Полтава, 2008

Володіє мовами

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

Коровай як мистецтво

Одеса, 2024

Тарти, кіші та чізкейки

Полтава, 2024

3-d корпусні мусові тістечка

Київ, 2024

віденська випічка

Полтава, 2024

Хліб на заквасці

Харків, 2022

Перша кулінарна академія Ольги Мартиноської

Київ, 2022

Сучасні десерти

Інші країни, 2018

Сучасні євро-торти

Інші країни, 2017

Юлія Григорівна

Инженер-технолог

Київ

40 000 грн.

38 років

повна зайнятість

Оновлено 10 місяців тому