Працювала в 3 компаніях   8 років 3 місяці

Промисловість та Виробництво

Майстер виробництва

ПП Технологія смаків

Промисловість та Виробництво

4 роки 3 місяці

06.2021 - до теперішнього часу

рецептурник

Запорізька кондитерська фабрика

Промисловість та Виробництво

10 місяців

03.2020 - 01.2021

приготування основи для виробництва печива, жиророзтоплювач, робота згідно рецептур, варник сировини при виробництві халви.

головний спеціалыст

ЗОДА

2 роки 10 місяців

04.2016 - 02.2019

Ключова інформація

відповідальність

Навчалась в 1 закладі

Білоцерківський державний аграрний університет

технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біла церква, 2006

Володіє мовами

Українська

поглиблений

Курси, тренінги, сертифікати

19 кроків розробки та впровадження системи НАССР

Київ, 2021

Свідоцтво онлайн курсу

13 програм передумов: розробка та вприводження фундаменту системи НАССР

Київ, 2021

Свідоцтво онлайн курсу

HACCP

Запоріжжя, 2018

Безпечність та якість харчових продуктів

Додаткова інформація

Готовність до навчання

Так

Юлія

Мастер производства, техног пищевой, бригадир, завпроизводства

Запоріжжя

15 000 грн.

41 рік

повна зайнятість

Оновлено 3 роки тому