Працювала в 1 компанії   2 роки 1 місяць

Торгівля роздрібна / Retail

Кухар гарячого цеху

VARUS

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 1 місяць

12.2023 - до теперішнього часу

  • Приготування страв на гарячій кухні
  • Підтримка чистоти на робочому місці
  • Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів
  • Взаємодія з іншими відділами кухні
  • Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
  • Гарантування безпеки харчових продуктів
  • Замовлення та прийом продуктів
  • Ключова інформація

  • Вміння працювати в команді
  • Вміння швидко навчатися
  • Кухар у супермаркет
  • Комунікабельність
  • Кухар гарячого процесу
  • Навчалась в 1 закладі

    Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара

    Харчові технології. Виробництво та технології

    Днепр, 2021

    Ірина Віталіївна

    Повар

    Дніпро

    Соборний район, Шевченківський район

    25 000 грн

    32 роки

    повна зайнятість

    Характер роботи: позмінна робота

    Оновлено 1 рік тому