Працювала в 9 компаніях 21 рік 3 місяці
Промисловість та Виробництво, АПК (Агропромисловий комплекс), Фармацевтика
Консультант з розробки та впровадження ISO 22000 та FSSC 22000 (6 v)
ФОП Бахманова Н.М.
Промисловість та Виробництво
1 рік 11 місяців
10.2023 - до теперішнього часу
Інженер з якості
ТОВ «УК»
Промисловість та Виробництво
8 місяців
12.2022 - 08.2023
• Кондитерська промисловість
Начальник сектору з розробки систем менеджменту та нормативної документації
ПрАТ "АПК-ІНВЕСТ"
Промисловість та Виробництво
3 роки 10 місяців
08.2018 - 06.2022
Інженер зі стандартизації
ПрАТ "АПК-ІНВЕСТ"
АПК (Агропромисловий комплекс)
6 років 3 місяці
05.2012 - 08.2018
Директор з якості /завідуюча лабораторією
ТОВ Донецький Комбінат Заморожених Напівфабрикатів
Промисловість та Виробництво
1 рік 3 місяці
08.2010 - 11.2011
Заступник директора з якості
ТОВ Виробнича Фірма «Сарепта»
Фармацевтика
9 місяців
08.2009 - 05.2010
Інженер лаборант по контролю якості сировини
ЗАТ ВО «КОНТІ»
Промисловість та Виробництво
4 роки 3 місяці
05.2005 - 08.2009
Заступник начальника виробничої лабораторії
ЗАТ ВО «КОНТІ»
Промисловість та Виробництво
5 місяців
12.2004 - 05.2005
Інженер – лаборант виробничої лабораторії
ЗАТ ВО «КОНТІ»
Промисловість та Виробництво
1 рік 5 місяців
06.2003 - 11.2004
Ключова інформація
1) Розробка та впровадження процедур відповідно ISO 22000: розробка НАССР- плану, валідація, верифікація, відклик продукції, простежуванність.
2) Аналіз ризиків відповідно до вимог ISO 31000 (зовнішні, внутрішні ризики, розробка коригуючих дій);
3) Відстеження змін у ЛІГА-ЗАКОН, щодо відповідності роботи підприємства чинному законодавству (ветеринарний напрямок, маркування продукції, лабораторний контроль, та інше);
4) Укладання договорів з державними та частими лабораторіями, метрологічними службами для проведення досліджень продукції та сировини;
5) Контроль планових досліджень продукції (ГМО, глутамат натрію - реєстрація досліджень у Декларацію виробника).
6) Розробка програм навчання для робітників м'ясокомбінату (особиста гігієна), технологів (вимоги НАССР) та інших співробітників.
7) Організація роботи щодо проведення сертифікації виробництва та продукції національними, міжнародними сертифікаційними органами, забезпечення успішного проходження аудиту виробництва (надання відповідної документації, розробка та впровадження коригуючих дій у разі зауважень).
Досягнення:
1) Успішне проходження ресертифікаційного аудиту «Бюро Верітас» отримано Сертифікат системи харчової безпечності 22000 (version 5.1);
2) Національне агентство з продовольства Food National (Грузія) за допомогою дистанційного обстеження провели передімпортний ветеринарно-інспекційний контроль. Імпорт замороженого м'яса і субпродуктів дозволений до Грузії;
3) Аудит представниками компанії OSI International Holding GmbH на замовлення компанії McDonald's.
Навчалась в 1 закладі
ДонНУ
Хімічний, хімік
Донецк, 2003
Курси, тренінги, сертифікати
FSSC 22000 Certification Scheme of Food Safety Management Systems Internal Auditor Training Course (FSSC 22000, v.5, ISO 22000:20018 and ISO/TS 22002-1:2009 and ISO 19011:2018)
Курс по вимогам:
FSSC 22000, v.5, ISO 22000:20018 та ISO/TS 22002-1:2009 та ISO 19011:2018.
Склала іспит та отримала сертифікат UA/034/002560
Risk – Management System: Principles, Risks Assessment Recommendations and General Techniques Training Course for Managers and Experts (based on ISO/ IES 31010, ISO 31000 and Guide 73)
Курс по вимогам: ISO/ IES 31010, ISO 31000 та Guide 73.
Склала іспит та отримала сертифікат
UA/032/01832
Додаткова інформація
Мої захоплення
- заняття спортом (спортзал);
- читати паперові книги (жанр: детективи, фантастика).
Неллі
Неллі
Керівник відділу стандартизації (якості)

Київ
повна зайнятість
Характер роботи: віддалена робота, в офісі/на місці
Оновлено 11 місяців тому