Працював в 1 компанії   2 роки

Промисловість та Виробництво

Лаборант

Хліб України, Київський пекарний дім

Промисловість та Виробництво

1 рік 11 місяців

07.2021 - 06.2023

  1. Аналіз зернових, вхідний контроль сировини та готової продукції.

Ключова інформація

Досконале володіння методами фізико-хімічних та органолептичних досліджень сировини та готової продукції. Впевнений користувач пк. Швидко навчаюсь, прагну постійно розвиватись та вдосконалювати професійні навики.

Навчався в 1 закладі

Сумський національний аграрний університет

Агрономія

Суми, 2004

Володіє мовами

Українська

рідна

Олена

Фахівець з якості

Київ

46 років

повна зайнятість

Характер роботи: позмінна робота

Оновлено 1 рік тому