Працювала в 1 компанії 1 рік
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Адміністратор ресторану
Піцерія Напуле ресторани Гусовських
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
11 місяців
09.2022 - 08.2023
Обов'язки:
- Організація комфортного відвідування гостей закладу, комунікація вживу та по телефону, вирішення конфліктних ситуацій
- Організація безперебійного обслуговування гостей згідно стандартів, контроль роботи офіціантів, барменів, активна участь в процесах при піковій завантаженості
- Підтримка високої атмосфери гостинності та якості в роботі
- Контроль та замовлення витратних матеріалів (хоз.товари, канцелярія), інвентаря, посуду, уніформи
- Формування звітності (табелі відвідування, списки іменинників, медогляд персоналу, проби сан.станції)
- Надання зворотнього зв'язку директору, шеф-кухарю стосовно роботи закладу та персоналу, інформування персоналу стосовно рішень директора відповідно
- Комунікація з іншими підрозділами закладу, постачальниками послуг (бухгалтер, маркетолог, технолог, інженер, сис.адмін, сомельє, представник орендаря, майстри та техніки
1. Оновлення уніформи для всіх співробітників закладу (протягом року реалізовано)
2. Подовжили графік роботи, запустили сніданки по буднях (принесе додатковий прибуток у найближчий рік)
3. Формування бази постійних гостей з урахуванням їх вподобань
4. Впровадження системи розподілення частки чайових офіціантів - серед всіх підрозділів закладу
5. Збільшення продажів сезонних/спешл пропозицій від шефа за рахунок регулярної комунікації з офіціантами та гостями
Ключова інформація
Ініціативність, відповідальність, амбіційність, багатозадачність, структурність.
Організаторські здібності, навички комунікації, просування інтересів компанії.
Організаторські здібності, навички комунікації, просування інтересів компанії.
Навчалась в 1 закладі
Інститут туризму ФПУ
Менеджер туристичної індустрії
Київ, 2009
Володіє мовами
Англійська
середній
Ирина
Ирина
Personal Assistant, Event manager, project manager

Київ
повна зайнятість
Оновлено 2 роки тому