Працювала в 1 компанії   1 рік

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Адміністратор ресторану

Піцерія Напуле ресторани Гусовських

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

11 місяців

09.2022 - 08.2023

Обов'язки:
  1. Організація комфортного відвідування гостей закладу, комунікація вживу та по телефону, вирішення конфліктних ситуацій
  2. Організація безперебійного обслуговування гостей згідно стандартів, контроль роботи офіціантів, барменів, активна участь в процесах при піковій завантаженості
  3. Підтримка високої атмосфери гостинності та якості в роботі
  4. Контроль та замовлення витратних матеріалів (хоз.товари, канцелярія), інвентаря, посуду, уніформи
  5. Формування звітності (табелі відвідування, списки іменинників, медогляд персоналу, проби сан.станції)
  6. Надання зворотнього зв'язку директору, шеф-кухарю стосовно роботи закладу та персоналу, інформування персоналу стосовно рішень директора відповідно
  7. Комунікація з іншими підрозділами закладу, постачальниками послуг (бухгалтер, маркетолог, технолог, інженер, сис.адмін, сомельє, представник орендаря, майстри та техніки
Досягнення:
1. Оновлення уніформи для всіх співробітників закладу (протягом року реалізовано)
2. Подовжили графік роботи, запустили сніданки по буднях (принесе додатковий прибуток у найближчий рік)
3. Формування бази постійних гостей з урахуванням їх вподобань
4. Впровадження системи розподілення частки чайових офіціантів - серед всіх підрозділів закладу
5. Збільшення продажів сезонних/спешл пропозицій від шефа за рахунок регулярної комунікації з офіціантами та гостями


Ключова інформація

Ініціативність, відповідальність, амбіційність, багатозадачність, структурність.
Організаторські здібності, навички комунікації, просування інтересів компанії.

Навчалась в 1 закладі

Інститут туризму ФПУ

Менеджер туристичної індустрії

Київ, 2009

Володіє мовами

Англійська

середній

Ирина

Personal Assistant, Event manager, project manager

Київ

30 000 грн.

повна зайнятість

Оновлено 2 роки тому