Працювала в 2 компаніях   11 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Інше

Кухар

Апріорі

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

01.2025 - до теперішнього часу

  • Приготування страв згідно з меню
  • Контроль за якістю продукції
  • Дотримання рецептур та технологій
  • Підтримка чистоти на кухні
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Замовлення продуктів та інвентарю
  • Ведення документації по продуктах

Піцейола

Велмарт

Інше

1 місяць

11.2024 - 12.2024

  • Приготування тіста для піци та розкатування його в плоскі кола
  • Нанесення соусів та намазування начинок на піцу
  • Додавання сирів та інших інгредієнтів на піцу згідно з рецептами
  • Робота з печами для піци та контроль процесу приготування
  • Організація та контроль якості готових піц перед подачею
  • Взаємодія з клієнтами для прийому замовлень та рекомендацій по стравам
  • Підтримка чистоти та порядку на робочому місці
  • Виконання графіку роботи та дотримання стандартів піццерії
  • Співпраця з іншими членами кухонного персоналу для ефективного функціонування кухні
  • Участь у підготовці та виконанні нових рецептів та інновацій в меню

Ключова інформація

Завжди готова навчатися чому-небудь новому, відповідальна та пунктуальна, привітна.

Навчалась в 1 закладі

Державний біотехнологічний університет

Комп'ютерна інженерія

Харків, 2027

Володіє мовами

Українська

рідна

Владислава Олексіївна

Бариста, офіціант

Ужгород

20 000 грн.

19 років

повна зайнятість

Оновлено 7 місяців тому