Працювала в 1 компанії   1 рік 2 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Кухар сушист

Strt

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

08.2024 - до теперішнього часу

• Приготування суші
• Підтримання якості та свіжості продуктів
• Дотримання рецептур та стандартів приготування
• Організація робочого місця та дотримання чистоти
• Закупівля необхідних інгредієнтів
• Контроль за процесом приготування страв
• Ведення інвентаризації продуктів
• Участь у розробці нових страв і меню

Ключова інформація

Комунікабельність
Відповідальність
Енергійність
Вміння працювати в команді

Анастасия Олегівна

Розгляну усі пропозиції

Чернівці

25 000 грн.

18 років

повна зайнятість

Оновлено 7 місяців тому