Працював в 3 компаніях   3 роки

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф кухар

Apartel Skhidnytsya Wellness Resort

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 11 місяців

01.2023 - 12.2024

Технологического процесса приготовления блюд;
Контроля себестоимости выпускаемой кухонной продукции;
Правил набора, обучения и управления персоналом кухни;
Требований Сан-Пина;
Правил эксплуатации технологического оборудования;
Порядка составления меню;
Правил создания технологических и калькуляционных карт;
Стандартов и технических условий на продовольственные товары, сырье и полуфабрикаты;
Правил и сроков хранения сырья, полуфабрикатов, готовой продукции.
Основные обязанности:
Осуществление руководства производственной деятельностью подразделения кухни.
Создание новых блюд согласно концепту ресторана.
Находить идеальный баланс между себестоимостью и стабильно высоким качеством блюд.
Приготовление широкого ассортимента позиций меню.
Введение и осуществление контроля за соблюдением новых рецептур и производственным процессом.
Проводить контрольные отработки блюд с поварами.
Организация работы персонала.
Организация хранения продуктов.
Ориентация на высокое качество и результат.
Финансовая отчётность.
• Планування та організація роботи кухні
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
• Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
• Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
• Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
• Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
• Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
• Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів

Бренд шеф

Апартель Ужгород

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 7 місяців

01.2022 - 08.2024

Технологического процесса приготовления блюд;
Контроля себестоимости выпускаемой кухонной продукции;
Правил набора, обучения и управления персоналом кухни;
Требований Сан-Пина;
Правил эксплуатации технологического оборудования;
Порядка составления меню;
Правил создания технологических и калькуляционных карт;
Стандартов и технических условий на продовольственные товары, сырье и полуфабрикаты;
Правил и сроков хранения сырья, полуфабрикатов, готовой продукции.
Основные обязанности:
Осуществление руководства производственной деятельностью подразделения кухни.
Создание новых блюд согласно концепту ресторана.
Находить идеальный баланс между себестоимостью и стабильно высоким качеством блюд.
Приготовление широкого ассортимента позиций меню.
Введение и осуществление контроля за соблюдением новых рецептур и производственным процессом.
Проводить контрольные отработки блюд с поварами.
Организация работы персонала.
Организация хранения продуктов.
Ориентация на высокое качество и результат.
Финансовая отчётность.
• Створення та реалізація концепції бренду компанії
• Розробка стратегій та планів розвитку бренду
• Моніторинг та аналіз ринкових тенденцій для формування ефективних стратегій брендування
• Ведення переговорів та укладення партнерських угод для підтримки бренду
• Організація та участь у промоакціях та подіях для позиціонування бренду на ринку
• Ведення взаємодії з маркетинговими та рекламними агентствами
• Контроль за дотриманням стандартів бренду та його візуального вигляду
• Управління бюджетом брендових заходів та ефективність їхнього використання
• Розвиток стратегій реагування на зміни у попиті та ринкових умовах

Бренд Шеф Кухар

Острів скарбів, Аквапарк

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

01.2023 - 02.2024

Технологического процесса приготовления блюд;
Контроля себестоимости выпускаемой кухонной продукции;
Правил набора, обучения и управления персоналом кухни;
Требований Сан-Пина;
Правил эксплуатации технологического оборудования;
Порядка составления меню;
Правил создания технологических и калькуляционных карт;
Стандартов и технических условий на продовольственные товары, сырье и полуфабрикаты;
Правил и сроков хранения сырья, полуфабрикатов, готовой продукции.
Основные обязанности:
Осуществление руководства производственной деятельностью подразделения кухни.
Создание новых блюд согласно концепту ресторана.
Находить идеальный баланс между себестоимостью и стабильно высоким качеством блюд.
Приготовление широкого ассортимента позиций меню.
Введение и осуществление контроля за соблюдением новых рецептур и производственным процессом.
Проводить контрольные отработки блюд с поварами.
Организация работы персонала.
Организация хранения продуктов.
Ориентация на высокое качество и результат.
Финансовая отчётность.
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

Ключова інформація

• Творчість в розв'язанні проблем
• Вміння швидко навчатися
• Командна робота
• Ефективне управління часом
• Вміння працювати
• Харчова промисловість

Навчався в 1 закладі

Одеська національна академія харчових технологій

Кухар

Одеса, 2006

Володіє мовами

Румунська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Тренінг по управління персоналом

Київ, 2021

Вміння управляти персоналом

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Технологического процесса приготовления блюд; Контроля себестоимости выпускаемой кухонной продукции; Правил набора, обучения и управления персоналом кухни; Требований Сан-Пина; Правил эксплуатации технологического оборудования; Порядка составления меню; Правил создания технологических и калькуляционных карт; Стандартов и технических условий на продовольственные товары, сырье и полуфабрикаты; Правил и сроков хранения сырья, полуфабрикатов, готовой продукции. Основные обязанности: Осуществление руководства производственной деятельностью подразделения кухни. Создание новых блюд согласно концепту ресторана. Находить идеальный баланс между себестоимостью и стабильно высоким качеством блюд. Приготовление широкого ассортимента позиций меню. Введение и осуществление контроля за соблюдением новых рецептур и производственным процессом. Проводить контрольные отработки блюд с поварами. Организация работы персонала. Организация хранения продуктов. Ориентация на высокое качество и результат. Финансовая отчётность.

Дмитрий Дмитрович

Бренд Шеф Кухар

Вінниця

Готовий переїхати: Київ, Львів, Одеса

37 років

повна зайнятість

Оновлено 7 місяців тому