Працювала в 4 компаніях   11 років 9 місяців

Промисловість та Виробництво

Інженер технолог

ТОВ «БЕРДИЧІВСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД»

Промисловість та Виробництво

2 роки 9 місяців

04.2023 - до теперішнього часу

Провідний інженер - технолог

ПрАТ "Концерн Хлібпром"

Промисловість та Виробництво

5 років 6 місяців

08.2017 - 02.2023

Контроль роботи змінних технологів, створення робочих графіків, ведення робочих журналів, створення/редагування технологічних карт продукції, введення у виробництво нових видів продукції, перевірка виходів, дотримання технології та рецептури виробництва, контроль якості готової продукції, проходження навчання по підвищенню кваліфікації

Інженер з якості

ТОВ "Хлібозавод "Салтівський

Промисловість та Виробництво

3 місяці

03.2017 - 06.2017

Контроль випуску готової продукції, зміна/розробка нових рецептур, прихід сировини, маркування.

Інженер - лаборант

ТОВ "УК "Лауффер Бейкері"

Промисловість та Виробництво

3 роки 2 місяці

02.2014 - 03.2017

Відділ якості та промислової безпеки. Перевірка підприємств холдингу (хлібозаводи, масложир комбінат, елеватори, млини), а саме: роботи лабораторій (вхідний контроль, якість кінцевої продукції), документації, виходу готової продукції на хлібозаводах, виконання фунцій сектора контроля якості, оформлення звітності.

Навчалась в 1 закладі

Донецкий Национальный Университет

Фізико - технічний ,інженер - метролог, стандартизація, сертифікація

Донецьк, 2013

Володіє мовами

Англійська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

Натуральні закваски

Львів, 2018

Семінар "Натуральні закваски компанії PURATOS - Sapore, O - Tentic. Користні хліба на зернових заквасках Softgrain.

НАССР, ISO 22000

Одеса, 2016

Додаткова інформація

Цель

Отримати роботу з можливістю використання всіх своїх ресурсів на благо компанії)

Роздивлюсь будь - які вакансії

Роздивлюсь також будь - які вакансії

Юлія

Інженер - лаборант, відділ якості, інженер - технолог

Бердичів

Готовий переїхати: Рівне, Рівненська область

20 000 грн

34 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 тижні тому