Працювала в 5 компаніях   9 років 9 місяців

Промисловість та Виробництво

Начальник служби контролю якості

ПП "Деліція"

Промисловість та Виробництво

1 рік 7 місяців

09.2019 - 03.2021

Формування та координування роботи групи харчової безпечності.

Розробка та впровадження документації згідно з вимогами стандартів (IFS Food, ISO 22000, FSSC 22000). Робота з документами та протоколами СУБХП згідно з вимогами методик виконання процесів.

Організація роботи виробничої лабораторії.

Моніторинг та аналіз показників результативності функціонування СУБХП.

Організація та проведення навчання співробітників підприємства у галузі розробки, впровадження та удосконалення СУБХП (в т.ч. простежуваність)

Організація та проведення внутрішніх аудитів (розробка графіка проведення внутрішніх аудитів, програми аудитів, формування групи аудиторів).

Аудити постачальників.

Повний супровід зовнішніх аудитів та перевірок контролюючих організацій.

Робота з рекламаціями.

Інженер з якості

ПП "Деліція"

Промисловість та Виробництво

6 місяців

03.2019 - 09.2019

Розробка та впровадження документації згідно з вимогами стандартів (IFS Food, ISO 22000, FSSC 22000). Робота з документами та протоколами СУБХП згідно з вимогами методик виконання процесів.

Організація та проведення внутрішніх аудитів на підприємстві.

Оформлення протоколів засідань Групи харчової безпечності, контроль виконання заходів.

Консультації співробітників підприємства у галузі розробки, впровадження та удосконалення системи управління безпечністю харчових продуктів.

Участь у розробці проекту дизайну пакувальних матеріалів (надання та розміщення необхідної інформації).

Своєчасне внесення змін до маркування готової продукції відповідно до чинного законодавства України та країни замовника.

Участь у розробці паспортів товару для торговельних мереж. Вибірковий контроль за якістю виготовленої продукції.

Спеціаліст з якості

Завод декоративної упаковки, ТОВ

Промисловість та Виробництво

1 рік 7 місяців

06.2012 - 12.2013

консультації з питань сертифікації і оптимізації виробничих процесів

Заступник директора з якості

ІНВІКТА, ТОВ

Промисловість та Виробництво

4 роки 10 місяців

08.2007 - 06.2012

Розробка документації системи управління якістю в відповідності з вимогами ДСТУ ІSО 9001-2001 та іншими погодженими зі споживачем чи замовником нормативними документами; розробка змін до діючого ТУ. Розробка та реєстрація корегуючих і попереджувальних дій; розробка посадових інструкцій; відпрацювання оптимальних форм реєстрації результатів вибіркового контролю якості; розробка і забезпечення внесення змін в базу «Параметри випуску і упаковки продукції» на базі програми 1С-Підприємство; організація інформування персоналу про вимоги споживача і функціонування системи управління якістю; робота з рекламаціями, аналіз і підготовка відповідей на претензії. Організація роботи лабораторії у відповідності з вимогами чинних нормативних документів. Контроль за станом засобів вимірювальної техніки та допоміжного обладнання, які застосовуються на підприємстві. Оформлення сертифікатів якості. Оптимізація виробничих процесів. Організація і проведення внутрішніх аудитів СМЯ. Повний супровід перевірок контролюючими організаціями.

Спеціаліст з якості

ІНВІКТА, ТОВ

Промисловість та Виробництво

1 рік 1 місяць

05.2006 - 06.2007

розробка документації з системи управління якістю; впровадження системи "ІSО 9001"; організація вихідного контролю якості продукції; робота з рекламаціями

Ключова інформація

Реалізація системи управління якістю "ІSО 9001". Реалізація системи управління безпечністю харчових продуктів (IFS Food, FSSC 22000, ISO 22000). Організація і проведення внутрішніх аудитів СМ. Взаємодія з замовниками та постачальниками з питань якості (в т.ч. проведення аудитів).

Повний супровід перевірок контролюючих організацій.

Навчалась в 3 закладах

Інститут післядипломної освіти при Київському Національному університеті технологій та дизайну

фінанси

Киев, 2006

Київський національний університет технологій та дизайну

технологія переробки полімерів

Киев, 2006

Київський національний університет технологій та дизайну

хімічна технологія та інженерія

Киев, 2005

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Розробка та впровадження ПП, яка охоплює вимоги до водопостачання та безпечності води, пару, льоду в рамках СУБХП

Київ, 2022

Requirements of the Standard for Auditing Quality and Food Safety of Food Products Awareness Training Course ( based on IFS Food v.7 Standard). Guidelines on Food Fraud and Food Defense

Киев, 2021

Менеджмент підприємства - цілі та дії з їх досягнення, процеси та показники їх результативності, ідентифікація та аналізування ризиків

Буча, 2020

Створення програми передумови "Очистка та санітарна обробка", контроль її результативності, валідація, моніторинг та верифікація

Буча, 2020

Організація системи простежуваності - в чому складність? Секрети ефективного тестування системи простежуваності на підприємстві

Буча, 2020

Організація системи простежуваності харчових продуктів в рамках вимог законодавства України та стандартів і схем сертифікації для систем управління безпечністю харчових продуктів, у т.ч. алергенів та продуктів повторної переробки.


Оцінювання ризиків, пов'язаних з системами менеджменту, на основі міжнародних стандартів серії ISO 31000

Буча, 2020

  • необхідність впровадження ризик - орієнтованого менеджменту;
  • класичні та сучасні методи виявлення, оцінювання та управління ризиками;
  • розробка програми з управління ризиками;
  • моніторинг результатів виконання заходів щодо обробки ризиків та можливостей;
  • ключові положення міжнародного стандарту ISO 31000:2018 та його застосування на практиці;
  • впровадження в систему менеджменту управління ризиками ISO 31000:2018

BRC food safety standard requirements (rev.8). Вимоги глобального стандарту з безпеки харчових продуктів BRC (rev.8)

Буча, 2020

Вимоги до дегустаторів, вибір членів дегустаційної комісії. Організація роботи дегустаційної комісії

Буча, 2019

Порядок проведення аудитів систем менеджменту у відповідності до ISO 19011:2018 "Настанови щодо аудиту систем менеджменту"

Буча, 2019

Вимоги системи менеджменту безпечності харчових продуктів відповідно до вимог IFS Food Версія 6.1

Буча, 2019

Особливості та шляхи переходу на нову 5-у версію схеми сертифікації FSSC 22000. Особливості впровадження заходів, пов'язаних з управлінням послугами, захистом харчових продуктів (Food Defense) та запобіганням харчовому шахрайству (Food Fraud)

Киев, 2019

обучающие курсы по направлению "Внутренний аудит системы управления качеством ІSО 9001 - 2001" BSI сертификаты

Москва, 2006

сертификаты

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

кат. А і В

Наукова діяльність

Маю дві друковані статті. Перемагала у Всеукраїнському конкурсі студентських робіт з актуальних питань пакувальної індустрії України.

Особисті якості

Відповідальна, наполеглива, цілеспрямована. Не боюся труднощів, люблю навчатися, вмію вчити. Люблю спілкуватися, вмію знаходити підхід до людей.

Мета

Використовувати свої вміння та знання на цікавій інтелектуальній роботі, яка гідно оплачується.

Захоплення та інтереси

Спорт, 3D - друк, фотографія, туризм, література.

Світлана Сергіївна

Фахівець з якості

Буча

Готовий переїхати: Ворзель, Ірпінь

40 000 грн

41 рік

Активно шукає роботу

неповна зайнятість

Оновлено 3 тижні тому