Працювала в 5 компаніях 9 років 9 місяців
Промисловість та Виробництво
Начальник служби контролю якості
ПП "Деліція"
Промисловість та Виробництво
1 рік 7 місяців
09.2019 - 03.2021
Формування та координування роботи групи харчової безпечності.
Розробка та впровадження документації згідно з вимогами стандартів (IFS Food, ISO 22000, FSSC 22000). Робота з документами та протоколами СУБХП згідно з вимогами методик виконання процесів.
Організація роботи виробничої лабораторії.
Моніторинг та аналіз показників результативності функціонування СУБХП.
Організація та проведення навчання співробітників підприємства у галузі розробки, впровадження та удосконалення СУБХП (в т.ч. простежуваність)
Організація та проведення внутрішніх аудитів (розробка графіка проведення внутрішніх аудитів, програми аудитів, формування групи аудиторів).
Аудити постачальників.
Повний супровід зовнішніх аудитів та перевірок контролюючих організацій.
Робота з рекламаціями.
Інженер з якості
ПП "Деліція"
Промисловість та Виробництво
6 місяців
03.2019 - 09.2019
Розробка та впровадження документації згідно з вимогами стандартів (IFS Food, ISO 22000, FSSC 22000). Робота з документами та протоколами СУБХП згідно з вимогами методик виконання процесів.
Організація та проведення внутрішніх аудитів на підприємстві.
Оформлення протоколів засідань Групи харчової безпечності, контроль виконання заходів.
Консультації співробітників підприємства у галузі розробки, впровадження та удосконалення системи управління безпечністю харчових продуктів.
Участь у розробці проекту дизайну пакувальних матеріалів (надання та розміщення необхідної інформації).
Своєчасне внесення змін до маркування готової продукції відповідно до чинного законодавства України та країни замовника.
Участь у розробці паспортів товару для торговельних мереж. Вибірковий контроль за якістю виготовленої продукції.
Спеціаліст з якості
Завод декоративної упаковки, ТОВ
Промисловість та Виробництво
1 рік 7 місяців
06.2012 - 12.2013
консультації з питань сертифікації і оптимізації виробничих процесів
Заступник директора з якості
ІНВІКТА, ТОВ
Промисловість та Виробництво
4 роки 10 місяців
08.2007 - 06.2012
Розробка документації системи управління якістю в відповідності з вимогами ДСТУ ІSО 9001-2001 та іншими погодженими зі споживачем чи замовником нормативними документами; розробка змін до діючого ТУ. Розробка та реєстрація корегуючих і попереджувальних дій; розробка посадових інструкцій; відпрацювання оптимальних форм реєстрації результатів вибіркового контролю якості; розробка і забезпечення внесення змін в базу «Параметри випуску і упаковки продукції» на базі програми 1С-Підприємство; організація інформування персоналу про вимоги споживача і функціонування системи управління якістю; робота з рекламаціями, аналіз і підготовка відповідей на претензії. Організація роботи лабораторії у відповідності з вимогами чинних нормативних документів. Контроль за станом засобів вимірювальної техніки та допоміжного обладнання, які застосовуються на підприємстві. Оформлення сертифікатів якості. Оптимізація виробничих процесів. Організація і проведення внутрішніх аудитів СМЯ. Повний супровід перевірок контролюючими організаціями.
Спеціаліст з якості
ІНВІКТА, ТОВ
Промисловість та Виробництво
1 рік 1 місяць
05.2006 - 06.2007
розробка документації з системи управління якістю; впровадження системи "ІSО 9001"; організація вихідного контролю якості продукції; робота з рекламаціями
Ключова інформація
Реалізація системи управління якістю "ІSО 9001". Реалізація системи управління безпечністю харчових продуктів (IFS Food, FSSC 22000, ISO 22000). Організація і проведення внутрішніх аудитів СМ. Взаємодія з замовниками та постачальниками з питань якості (в т.ч. проведення аудитів).
Повний супровід перевірок контролюючих організацій.
Навчалась в 3 закладах
Інститут післядипломної освіти при Київському Національному університеті технологій та дизайну
фінанси
Киев, 2006
Київський національний університет технологій та дизайну
технологія переробки полімерів
Киев, 2006
Київський національний університет технологій та дизайну
хімічна технологія та інженерія
Киев, 2005
Володіє мовами
Англійська
середній
Російська
вільно
Українська
рідна
Курси, тренінги, сертифікати
Розробка та впровадження ПП, яка охоплює вимоги до водопостачання та безпечності води, пару, льоду в рамках СУБХП
Requirements of the Standard for Auditing Quality and Food Safety of Food Products Awareness Training Course ( based on IFS Food v.7 Standard). Guidelines on Food Fraud and Food Defense
Менеджмент підприємства - цілі та дії з їх досягнення, процеси та показники їх результативності, ідентифікація та аналізування ризиків
Створення програми передумови "Очистка та санітарна обробка", контроль її результативності, валідація, моніторинг та верифікація
Організація системи простежуваності - в чому складність? Секрети ефективного тестування системи простежуваності на підприємстві
Організація системи простежуваності харчових продуктів в рамках вимог законодавства України та стандартів і схем сертифікації для систем управління безпечністю харчових продуктів, у т.ч. алергенів та продуктів повторної переробки.
Оцінювання ризиків, пов'язаних з системами менеджменту, на основі міжнародних стандартів серії ISO 31000
- необхідність впровадження ризик - орієнтованого менеджменту;
- класичні та сучасні методи виявлення, оцінювання та управління ризиками;
- розробка програми з управління ризиками;
- моніторинг результатів виконання заходів щодо обробки ризиків та можливостей;
- ключові положення міжнародного стандарту ISO 31000:2018 та його застосування на практиці;
- впровадження в систему менеджменту управління ризиками ISO 31000:2018
BRC food safety standard requirements (rev.8). Вимоги глобального стандарту з безпеки харчових продуктів BRC (rev.8)
Вимоги до дегустаторів, вибір членів дегустаційної комісії. Організація роботи дегустаційної комісії
Порядок проведення аудитів систем менеджменту у відповідності до ISO 19011:2018 "Настанови щодо аудиту систем менеджменту"
Вимоги системи менеджменту безпечності харчових продуктів відповідно до вимог IFS Food Версія 6.1
Особливості та шляхи переходу на нову 5-у версію схеми сертифікації FSSC 22000. Особливості впровадження заходів, пов'язаних з управлінням послугами, захистом харчових продуктів (Food Defense) та запобіганням харчовому шахрайству (Food Fraud)
обучающие курсы по направлению "Внутренний аудит системы управления качеством ІSО 9001 - 2001" BSI сертификаты
сертификаты
Додаткова інформація
Водійське посвідчення
кат. А і В
Наукова діяльність
Маю дві друковані статті. Перемагала у Всеукраїнському конкурсі студентських робіт з актуальних питань пакувальної індустрії України.
Особисті якості
Відповідальна, наполеглива, цілеспрямована. Не боюся труднощів, люблю навчатися, вмію вчити. Люблю спілкуватися, вмію знаходити підхід до людей.
Мета
Використовувати свої вміння та знання на цікавій інтелектуальній роботі, яка гідно оплачується.
Захоплення та інтереси
Спорт, 3D - друк, фотографія, туризм, література.
Світлана Сергіївна
Світлана Сергіївна
Фахівець з якості

Буча
Готовий переїхати: Ворзель, Ірпінь
Активно шукає роботу
неповна зайнятість
Оновлено 3 тижні тому