Працювала в 6 компаніях   14 років 7 місяців

Промисловість та Виробництво

Провідний фахівець з якості

ЗАТ "Житомирські ласощі"

Промисловість та Виробництво

8 місяців

12.2019 - 08.2020

Здійснення контролю за :

  • дотриманням чинного санітарного законодавства , встановлених санітарних норм і вимог випуску безпечних для здоров'я і життя продуктів харчування;
  • Розробка та перевірка ХАССР планів на виробництві.
  • планування та проведення внутрішніх та зовнішніх аудитів підпрємства щодо дотримання вимог ІSO 22OOO

Проведення :

-навчання співробітників з питань вимог ІSO 22OOO на підпрємстві

-розробка та актуалізація методик виконання процесів, процедур щодо вимог ІSO 22OOO на підпрємстві:

-усунення невідповідностей під час внутрішніх та зовнішніх аудитів ;

фахівець з промислової санітарії та гігієни"

ЗАТ "Житомирські ласощі"

Промисловість та Виробництво

3 роки 10 місяців

02.2016 - 12.2019

Здійснення контролю за :

  • дотриманням чинного санітарного законодавства , встановлених санітарних норм і вимог випуску безпечних для здоров'я і життя продуктів харчування;

-дотримання і розробка графіків санітарних обробок на всіх виробничих ділянках.

Проведення :

-контролю шкідників

-навчання співробітників з питань гігієни харчового виробництва;

-перевірка особистої гігієни працівників;

-проведення робіт по впровадженню ефективних принципів зонування виробництва і території;

-аналізування викоримстання санітарних засобів, та якості прибирального інвентарю;

-перевіпка санітарного стану виробничих , складських та допоміжних невиробничих приміщень, території ;

-розробка та актуалізація базових програм з промислової санітарії та гігієни, розробка інструкцій з миття та застосування миючих засобів , візуалізація стандартів :

-усунення невідповідностей під час внутрішніх та зовнішніх аудитів ;

-моніторинг якості проведенння санітарної обробки .

Складання та дотримання плану -графіку моніторингу води, повітря , змивів з обладнання , відбір проб та співпраця з установами державного санітарного нагляду.

фахівець з промислової санітарії та гігієни

ТДВ "ЖЛ"

Промисловість та Виробництво

5 місяців

11.2014 - 04.2015

  • дотриманням чинного санітарного законодавства, встановлених санітарних норм і вимог випуску безпечних для здоров'я і життя продуктів харчування;
  • дотримання і розробка графіків санітарних обробок на всіх виробничих ділянках.

Проведення :

  • контролю шкідників
  • навчання співробітників з питань гігієни харчового виробництва;
  • перевірка особистої гігієни працівників;
  • проведення робіт по впровадженню ефективних принципів зонування виробництва і території;
  • аналізування викоримстання санітарних засобів, та якості прибирального інвентарю;
  • перевіка санітарного стану виробничих , складських та допоміжних невиробничих приміщень , території ;
  • розробка та актуалізація базових програм з промислової санітарії та гігієни, розробка інструкцій з миття та застосування миючих засобів , візуалізація стандартів :
  • усунення невідповідностей під час внутрішніх та зовнішніх аудитів ;
  • моніторинг якості проведенння санітарної обробки .
  • Складання та дотримання плану-графіку моніторингу води, повітря , змивів з обладнання , відбір проб та співпраця з установами державного санітарного нагляду.

Инженер-технолог пищевой промышленности

ТДВ "ЖЛ"

Промисловість та Виробництво

5 років 8 місяців

08.2007 - 04.2013

  • розрахунок рецептур
  • складання технологічних інструкцій
  • розробка технологічних карт
  • облік сировини та допоміжних матеріалів
  • проведення щомісячної інвентерізації сировини, напівфабрикатів та допоміжних матеріалів
  • контроль за веденням технологічної звітності процесу виробництва аналіз виробництва,
  • корегування виробництва;
  • формування щомісячних технологічних звітів, аналіз виробництва.
  • розробка нових видів продукції
  • організація та контроль процесу виробництва цукерок на вафельній і жировій основі та напівфабрикатів (кондитерська та шоколадна глазурі), обсмаження горіхів та бобів арахісу.
  • навчання персоналу
  • заміщення начальника цеху на період відпустки та лікарняного.

технолог-оператор цеху№2

ЗАТ "Житомирські ласощі"

Промисловість та Виробництво

1 рік 1 місяць

11.2006 - 12.2007

  • ведення технологічної звітності процесу виробництва ( щоденний розрахунок рецептур , аналіз виробництва, корегування виробництва); формування щомісячних технологічних звітів, аналіз виробництва.
  • електронний облік робочого часу персоналу, формування табеля робочого часу на аванс і на заробітну плату.
  • контроль та корегування ведення щоденних нарядів по оплаті праці робітників та

виробітку готової продукції і напівфабрикатів;

  • розрахунок та замовлення сировини на виробництво згідно «заявки»

2003 майстер цеху №2

ЗАТ "Житомирські ласощі"

Промисловість та Виробництво

3 роки

11.2003 - 11.2006

  • робота з персоналом;
  • навчання персоналу;
  • організація робочого процесу;
  • облік робочого часу та розрахунок заробітної плати працівників;
  • контроль за дотриманням санітарних норм;
  • контроль за дотриманням вимог з охорони праці;
  • організація та контроль процесу виробництва цукерок на вафельній та жировій основі;
  • контроль за якістю сировини та напівфабрикатів , яка надходила в цех;

ведення виробничої документації


Навчалась в 1 закладі

Київський Національний університет харчових технологій

Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів

Київ, 2007

Володіє мовами

Російська

базовий

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Наталія Костянтинівна

Спеціаліст з якості, інженер технолог

Житомир

10 000 грн.

41 рік

повна зайнятість

Оновлено 4 роки тому