Працювала в 6 компаніях 14 років 7 місяців
Промисловість та Виробництво
Провідний фахівець з якості
ЗАТ "Житомирські ласощі"
Промисловість та Виробництво
8 місяців
12.2019 - 08.2020
Здійснення контролю за :
- дотриманням чинного санітарного законодавства , встановлених санітарних норм і вимог випуску безпечних для здоров'я і життя продуктів харчування;
- Розробка та перевірка ХАССР планів на виробництві.
- планування та проведення внутрішніх та зовнішніх аудитів підпрємства щодо дотримання вимог ІSO 22OOO
Проведення :
-навчання співробітників з питань вимог ІSO 22OOO на підпрємстві
-розробка та актуалізація методик виконання процесів, процедур щодо вимог ІSO 22OOO на підпрємстві:
-усунення невідповідностей під час внутрішніх та зовнішніх аудитів ;
фахівець з промислової санітарії та гігієни"
ЗАТ "Житомирські ласощі"
Промисловість та Виробництво
3 роки 10 місяців
02.2016 - 12.2019
Здійснення контролю за :
- дотриманням чинного санітарного законодавства , встановлених санітарних норм і вимог випуску безпечних для здоров'я і життя продуктів харчування;
-дотримання і розробка графіків санітарних обробок на всіх виробничих ділянках.
Проведення :
-контролю шкідників
-навчання співробітників з питань гігієни харчового виробництва;
-перевірка особистої гігієни працівників;
-проведення робіт по впровадженню ефективних принципів зонування виробництва і території;
-аналізування викоримстання санітарних засобів, та якості прибирального інвентарю;
-перевіпка санітарного стану виробничих , складських та допоміжних невиробничих приміщень, території ;
-розробка та актуалізація базових програм з промислової санітарії та гігієни, розробка інструкцій з миття та застосування миючих засобів , візуалізація стандартів :
-усунення невідповідностей під час внутрішніх та зовнішніх аудитів ;
-моніторинг якості проведенння санітарної обробки .
Складання та дотримання плану -графіку моніторингу води, повітря , змивів з обладнання , відбір проб та співпраця з установами державного санітарного нагляду.
фахівець з промислової санітарії та гігієни
ТДВ "ЖЛ"
Промисловість та Виробництво
5 місяців
11.2014 - 04.2015
- дотриманням чинного санітарного законодавства, встановлених санітарних норм і вимог випуску безпечних для здоров'я і життя продуктів харчування;
- дотримання і розробка графіків санітарних обробок на всіх виробничих ділянках.
Проведення :
- контролю шкідників
- навчання співробітників з питань гігієни харчового виробництва;
- перевірка особистої гігієни працівників;
- проведення робіт по впровадженню ефективних принципів зонування виробництва і території;
- аналізування викоримстання санітарних засобів, та якості прибирального інвентарю;
- перевіка санітарного стану виробничих , складських та допоміжних невиробничих приміщень , території ;
- розробка та актуалізація базових програм з промислової санітарії та гігієни, розробка інструкцій з миття та застосування миючих засобів , візуалізація стандартів :
- усунення невідповідностей під час внутрішніх та зовнішніх аудитів ;
- моніторинг якості проведенння санітарної обробки .
- Складання та дотримання плану-графіку моніторингу води, повітря , змивів з обладнання , відбір проб та співпраця з установами державного санітарного нагляду.
Инженер-технолог пищевой промышленности
ТДВ "ЖЛ"
Промисловість та Виробництво
5 років 8 місяців
08.2007 - 04.2013
- розрахунок рецептур
- складання технологічних інструкцій
- розробка технологічних карт
- облік сировини та допоміжних матеріалів
- проведення щомісячної інвентерізації сировини, напівфабрикатів та допоміжних матеріалів
- контроль за веденням технологічної звітності процесу виробництва аналіз виробництва,
- корегування виробництва;
- формування щомісячних технологічних звітів, аналіз виробництва.
- розробка нових видів продукції
- організація та контроль процесу виробництва цукерок на вафельній і жировій основі та напівфабрикатів (кондитерська та шоколадна глазурі), обсмаження горіхів та бобів арахісу.
- навчання персоналу
- заміщення начальника цеху на період відпустки та лікарняного.
технолог-оператор цеху№2
ЗАТ "Житомирські ласощі"
Промисловість та Виробництво
1 рік 1 місяць
11.2006 - 12.2007
- ведення технологічної звітності процесу виробництва ( щоденний розрахунок рецептур , аналіз виробництва, корегування виробництва); формування щомісячних технологічних звітів, аналіз виробництва.
- електронний облік робочого часу персоналу, формування табеля робочого часу на аванс і на заробітну плату.
- контроль та корегування ведення щоденних нарядів по оплаті праці робітників та
виробітку готової продукції і напівфабрикатів;
- розрахунок та замовлення сировини на виробництво згідно «заявки»
2003 майстер цеху №2
ЗАТ "Житомирські ласощі"
Промисловість та Виробництво
3 роки
11.2003 - 11.2006
- робота з персоналом;
- навчання персоналу;
- організація робочого процесу;
- облік робочого часу та розрахунок заробітної плати працівників;
- контроль за дотриманням санітарних норм;
- контроль за дотриманням вимог з охорони праці;
- організація та контроль процесу виробництва цукерок на вафельній та жировій основі;
- контроль за якістю сировини та напівфабрикатів , яка надходила в цех;
ведення виробничої документації
Навчалась в 1 закладі
Київський Національний університет харчових технологій
Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Київ, 2007
Володіє мовами
Російська
базовий
Українська
рідна
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Наталія Костянтинівна
Наталія Костянтинівна
Спеціаліст з якості, інженер технолог
Житомир
повна зайнятість
Оновлено 4 роки тому