Працювала в 7 компаніях   21 рік 10 місяців

Медицина та Охорона здоров'я, Промисловість та Виробництво, Інше, Консалтинг / Аудит, Державний сектор

Менеджер з якості

Медична лабораторія

Медицина та Охорона здоров'я

3 роки 8 місяців

01.2022 - до теперішнього часу

Розробка, впровадження та вдосконалення документів системи управління згідно з стандартом ISO 15189;

Проведення внутрішніх аудитів розроблених і впроваджених процесів;

Участь в організації та проведенні наглядових і сертифікаційних аудитів на відповідність стандартам ISO;

Надання аналітичних висновків з рекомендаціями щодо поліпшення якості процесів;

Аналіз невідповідностей, розробка коригувальних дій та підготовка звітності;

Анілізування рекламацій та скарг, робота по їх зменшенню;

Моніторинг ефективності процесів на основі кількісних критеріїв;

Організація процесів ідентифікації та оцінки ризиків;

Консультація працівників підприємства з питань системи менеджменту якості;

Навчання персоналу щодо питань якості;

Підготовка регулярних звітів з якості.

Керівник відділу якості

ПрАТ Киевский маргариновый завод

Промисловість та Виробництво

2 роки 2 місяці

11.2019 - 01.2022

Розробка і впровадження СМЯ підприємства відповідно до вимог міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000;

Участь у проведенні внутрішніх і зовнішніх аудитів підприємства;

Організація проведення досліджень готової продукції та сировини в акредитованих лабораторіях;

Участь у розробці макетів етикетки для продукції підприємства;

Навчання персоналу санітарним нормам та гігієни відповідно до діючих процедур на підприємстві.

Менеджер з якості

ТОВ "СІТІ МОДУЛЬ"

Інше

2 роки 3 місяці

09.2017 - 12.2019

Розробка та впровадження системи управління безпечності харчових продуктів на підприємстві - НАССР;

Робота с докуметацією системи управління безпеки харчових продуктів (методики, створення внутрішніх стандартів організації, процедур, інструкцій);

Проведення внутрішніх та зовнішніх аудитів на підприємстві (планування, складання програми аудитів, складання чек-листів, звітність), розробка коригуючих дій по результатам аудиту;

Організація та координація роботи при оцінці ризиків, виявлення критичних контрольних точок;

Взаємодія з зовнішніми перевіряючими органами та Державним науково-дослідним інститутом з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи.

Менеджер систем безпеки

ТОВ "АСТРІ"

Промисловість та Виробництво

8 місяців

01.2017 - 09.2017

Розробка і впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (HACCP) згідно вимог ДСТУ ISO 22 000;

Підготовка підприємства до сертифікаційного аудиту;

Організація проведення зовнішнішніх та внутрішніх аудитів підприємства;

Навчання персоналу санітарним нормам та правилам, які діють на підприємстві;

Робота з рекламаціями та невідповідностями.

Керівник санітарно-ветеренарного напрямку

Компания JUSTAS

Консалтинг / Аудит

6 місяців

01.2016 - 07.2016

Розробка та реєстрація нормативної документації (ТУ);

Оформлення санітарно-гігієнічних висновків, санітарних паспортів; Реєстрація комбікормів і кормових добавок;

Реєстрація лікарських засобів;

Оформлення ветеринарних дозволів, свідоцтв, сертифікатів

Провідний спеціаліст відділу стандартизації та метрологічного нагляду

«Украгростандартсертифікація»;

Державний сектор

10 років 11 місяців

02.2005 - 01.2016

Член ТК 154 «Соки та соковмісні продукти»;

Член ТК 140 «Молоко, м'ясо та продукти їх переробки»;

Розробка нормативних документів Мінагрополітики України (ДСТУ, СОУ, ТУ У);

Робота з атестацією вимірювальних лабораторій підприємств;

Розробка методик, інструкцій для підприємств;

Організація і проведення міжнародних виставок, семінарів, конференцій в галузі стандартизації та агропромислового комплекс;

Провідний спеціаліст відділу стандартизації,департаменту аграрного розвитку

Міністерство аграрної політики та продовольства України

Державний сектор

1 рік 7 місяців

07.2003 - 02.2005

Розробка нормативних документів Мінагрополітики України;

Робота з звітами і статистичними даними відділу;

Ключова інформація

- Член ТК 154 «Соки и сокосодержащие продукты»;

- Член ТК 140 «Молоко, мясо и продукты их переработки»;

Навчалась в 1 закладі

Национальный аграрный университет

Качество, стандартизация и сертификация

Киев, 2003

Володіє мовами

Англійська

базовий

Курси, тренінги, сертифікати

Внутренний аудитор системы безопасности пищевых продуктов

Киев, 2019

Прослушала курс ДСТУ ISO 9001-2001

2015

Прослушала курс ДСТУ ISO 9001-2001 и получила сертификат специалиста по системам управления качеством

Віта Вікторівна

Менеджер з якості

Київ

43 роки

повна зайнятість

Оновлено 8 місяців тому