Работала в 3 компаниях   6 лет 2 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail

Керівник відділу закупівель

Смакі Макі

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

06.2021 - 12.2021

Комерційна політика мережі доставки. Відбір постачальників і підрядників, в т.ч. і на тендерній основі, заключення контрактів на поставку і контроль доставки сировини, упаковки і товарів постачальниками на виробничі площі мережі, розподіл фінансових потоків між постачальниками, складання бюджетів оплат на майбутні періоди.

Асортиментна політика мережі доставки. Підбір асортименту сировини згідно концепції мережі, тісна співпраця з шеф-кухарем і технологом мережі.

Управління підлеглими. Проведення співбесід, навчання, стажування. Оцінка ефективності роботи локальних менеджерів (2менеджера) і завідуючого складом.

Маркетингова політика мережі доставки. Проведення перемовин по залученню додаткових кошт, заключення і супровід маркетингових контрактів, контроль оплат.

Запуск нових виробничих площ в рамках ввіреного напрямку.

Керівник відділу закупівель

Mafia, мережа ресторанів

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 10 месяцев

08.2010 - 05.2013

Комерційна політика мережі ресторанів. Відбір постачальників і підрядників, в т.ч. і на тендерній основі, заключення контрактів на поставку і контроль доставки сировини, упаковки і товарів постачальниками на виробничі площі мережі, розподіл фінансових потоків між постачальниками, складання бюджетів оплат на майбутні періоди.

Асортиментна політика мережі ресторанів. Підбір асортименту сировини згідно концепції мережі, тісна співпраця з шеф-кухарем і технологом мережі, організація дегустацій.

Управління підлеглими. Проведення співбесід, прийом на роботу, навчання, стажування. Оцінка ефективності роботи товарознавців нарахування і виплата заробітної плати.

Маркетингова політика мережі ресторанів. Проведення перемовин по залученню додаткових кошт, заключення і супровід маркетингових контрактів, контроль оплат.

Цінова політика мережі ресторанів. Складання барного меню, переоцінка меню, участь при складанні нових страв, калькуляція нових страв. Створення методичного матеріалу для персоналу ресторанів по барному меню, організація дегустацій і тренінгів.

Запуск нових ресторанів в рамках ввіреного напрямку.

Керівник напрямку "Напої-Тютюн-Кондитерські вироби"

DELIGHT. Дом делікатесів

Торговля розничная / Retail

2 года 9 месяцев

11.2007 - 07.2010

Асортиментна політика мережі гастрономічних бутиків. Пошук і відбір ексклюзивного асортименту категорії згідно формату і стратегії компанії. Складання планограм, розробка розміщення супутніх товарів (перехресна викладка). Підготовка методичних матеріалів для персоналу магазинів.

Комерційна політика мережі гастрономічних бутиків. Замовлення товарів і управління товарними запасами, тісна співпраця з виробниками і продавцями із Європи. Заключення і супровід контрактів з локальними постачальниками, контроль доставки. Розподіл фінансових потоків між постачальниками, складання бюджетів оплат на майбутні періоди. Моніторинг найближчих конкурентів.

Маркетингова політика мережі гастрономічних бутиків. Проведення перемовин по залученню додаткових кошт, заключення і супровід маркетингових контрактів, контроль оплат.

Запуск нових магазинів в рамках ввіреного напрямку.

Училась в 1 заведении

Національний університет харчових технологій

Технологія молочного виробництва. Спеціаліст

Київ, 2003

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

выше среднего

Курсы, тренинги, сертификаты

Школа сомельє "Вінтаж". Курс по темам: "Світ вина", "Світ елітних алкогольнтих напоїв"

Київ, 2009

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

Категорія В, наявність авто

Комп'ютерні навички

Володіння на рівні досвідченого користувача - MS Office, SAP R3, Store House, IIKO

Особисті якості

Відповідальність, Активна життєва позиція, пунктуальність, вміння працювати в команді

Марина

Керівник відділу закупівель, Менеджер із закупівлі

Киев

46 лет

полная занятость

Характер работы: удаленная работа, в офисе/на месте

Обновлено 2 года назад