Работал в 2 компаниях   21 год 8 месяцев

Промышленность и Производство, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Технолог відділу R&D

ТЕРРАФУД

Промышленность и Производство

9 лет 7 месяцев

02.2016 - по настоящее время

Розробка нових видів продукції, підбір нових компонентів чи заквасочних культур для покращення чи здешевлення існуючих продуктів, розробка рецептур, технологічних схем, специфікацій, регламентів та впровадження їх на виробництві

Технолог харчового виробництва

Харківський молочний завод

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

12 лет

02.2004 - 02.2016

Розробка нових видів продукції, розробка технологічної документації, ведення обліку виробництва, підбір сировини , заквасочних культур та нових компонентів для здешевлення серійних рецептур
• Молочна продукція

Ключевая информация

Розрахунок рецептур при здешевленні чи модернізації молочних продуктів, розробка технологічних регламентів, блок-схем, створення презентацій при запуску нової продукції. Контроль якості вхідної сировини, технологічного процесу та готового продукту.

Учился в 2 заведениях

Харківський державний університет харчування та торгівлі

переробка молока

Харків, 2011

харківський технікум молочноі промисловості

переробка молока

Харків, 2004

Максим Олександрович

Начальник виробництва Головний технолог Керівник R&D

Киев

41 год

полная занятость

Обновлено 7 месяцев назад