Работала в 3 компаниях   2 года 6 месяцев

Другое, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 месяц

08.2024 - 09.2024

Кухар холодного процесу

ст.салют

Другое

1 месяц

08.2024 - 09.2024

  • Приготування холодних страв згідно з технологічними картами
  • Підготовка інгредієнтів до приготування
  • Дотримання санітарно-гігієнічних норм
  • Контроль за дотриманням термінів придатності продуктів
  • Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
  • Взаємодія з іншими працівниками кухні
  • Підготовка робочого місця та підтримання порядку
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів

кухар на сніданки

Чехія Grand hotel FALKENSTEINER

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 3 месяца

03.2022 - 06.2024

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

Ключевая информация

  • Допомога у приготуванні їжі
  • Підготовка інгредієнтів для страв

Владеет языками

Чешский

средний

Наталія

Помічник кухаря

Луцк

Готов переехать: Киверцы

20 000 грн.

30 лет

полная занятость

Обновлено 8 месяцев назад