Работала в 3 компаниях 2 года 6 месяцев
Другое, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 месяц
08.2024 - 09.2024
Кухар холодного процесу
ст.салют
Другое
1 месяц
08.2024 - 09.2024
- Приготування холодних страв згідно з технологічними картами
- Підготовка інгредієнтів до приготування
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм
- Контроль за дотриманням термінів придатності продуктів
- Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
- Взаємодія з іншими працівниками кухні
- Підготовка робочого місця та підтримання порядку
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
кухар на сніданки
Чехія Grand hotel FALKENSTEINER
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 3 месяца
03.2022 - 06.2024
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Адаптація до нових умов роботи
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
- Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Ключевая информация
- Допомога у приготуванні їжі
- Підготовка інгредієнтів для страв
Владеет языками
Чешский
средний
Наталія
Наталія
Помічник кухаря
Луцк
Готов переехать: Киверцы
полная занятость
Обновлено 8 месяцев назад