Работала в 2 компаниях 35 лет 5 месяцев
FMCG
Старший мікробіолог
Nestle Ukraine LLC / Нестле Україна, ТОВ
FMCG
19 лет 9 месяцев
03.2005 - 12.2024
Обов’язки:
- Проведення мікробіологічних досліджень сировини, напівфабрикатів, готової продукції, води, а також зразків оточуючого середовища.
- Виконання необхідних розрахунків, систематизація і аналіз отриманих мікробіологічних результатів.
- Відправлення зразків сировини, готової продукції, оточуючого середовища в зовнішні лабораторії та державні органи контролю.
- Розробка, актуалізація та ведення встановленої у підрозділі документації, що стосується біологічної безпеки та мікробіологічних досліджень.
- Робота із Українською та Міжнародною нормативною документацією в сфері якості харчових продуктів, забезпечення безпечності виробничого середовища, організація лабораторних досліджень згідно ISO17025, GLP, Lab safety та Biosafety;Розробка документів таких як специфікації на готову продукцію, специфікації на сировину, документація видана HACCP командою в сфері мікробіологічної та патогенної безпечності виробництва та готового продукту.
- Проведення аудитів постачальників сировини та виробничих відділів якості. Аудитування виробництв в команді GLP аудиторів.
Старший ветеринарний лікар
Луцький м’ясокомбінат
FMCG
15 лет 6 месяцев
06.1989 - 12.2004
Обов’язки:
- Ветеринарно-санітарна експертиза м’яса та м’ясних продуктів.
Ключевая информация
- Знання ПК.
- Участь у підготовці до запуску та запуск лабораторії.
- Проходження сертифікаційних аудитів (NFSMS, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, FSSC 22 000).
- Успішне проходження р-тестів на підтвердження рівня професійності, рівень «високий».
- Досвід роботи з SAP/GLOB.
- Робота із мікроорганізмами: Умовні патогени: мікроорганізмами групи Bacillus (Bacillus cereus), бактерії роду Enterobacteriaceae; Мікроорганізми загальної групи: БГКП, E. Coli, МАФАМ, Плісені/Дріжджі, Молочнокислі бактерії.
Училась в 1 заведении
Ветеринарний інститут
Ветеринарія. Ветеринарний лікар
Львів, 1985
Владеет языками
Английский
ниже среднего
Русский
свободно
Украинский
родной
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Дополнительная информация
Свій розділ
Загальний досвід в галузі мікробіології і харчової промисловості:
- Проведення навчань у сфері мікробіологічного забруднення, біобезпеки та біозахисту.
- Організація та проведення мікробіологічних досліджень сировини, напівфабрикатів, готової продукції, зразків оточуючого середовища згідно Українських та Міжнародних стандартів.
- Контроль санітарно-гігієнічного стану, чистоти виробничих приміщень, обладнання, води та повітря.
- Приготування поживних середовищ, проведення процесів стерилізації та знезараження. Робота з посудинами, що працюють під тиском.
- Виконання необхідних розрахунків, систематизація і аналіз отриманих мікробіологічних результатів.
- Участь в розробці та забезпеченні виконання планів патогенного та санітарно-гігієнічного моніторингу.
- Робота у групі експертів із створення та запуску в промислове виробництво нової лінійки продуктів харчування та запуску нових виробничих ліній.
- Аналіз та дослідження причин, вживання необхідних заходів з попередження або усунення відхилень мікробіологічного процесу згідно системи НАССР, та законодавства.
- Виконання експериментальних і дослідних робіт з метою пошуку і застосування економних та ефективних методів мікробіологічного контролю технологічного процесу виробництва.
- Освоєння і впровадження нових методів проведення мікробіологічних аналізів, випробовувань і досліджень, надання допомоги в їх освоєнні працівниками лабораторії.
Особисті якості
Відповідальність, комунікабельність, обов’язковість, пунктуальність, чесність, лідерські здібності, добре працюю в команді, творчий підхід до вирішення питань.
Тетяна
Тетяна
Мікробіолог

Луцк
Готов переехать: Киев
полная занятость, неполная занятость, проектная работа
Характер работы: посменная работа, гибридная, в офисе/на месте
Обновлено 8 месяцев назад