Работал в 7 компаниях   16 лет 6 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Ассистент менеджера ресторану

MSC CRUISES

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

10 лет 6 месяцев

06.2015 - по настоящее время

  • Організація роботи ресторану та буфету
  • Контроль роботи офіціантів
  • Обслуговування пасажирів
  • Прийом та обслуговування спеціальних замовлень пасажирів
  • Проведення інвентаризацій
  • Брифінги та тренінги для офіціантів

Менеджер з продажу

President Hotel Kiev - 4 *

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

10.2014 - 03.2015

  • Переговори з замовниками ;
  • Укладення договорів
  • Організація заходів ;
  • Виставлення рахунків, контроль оплати;
  • Пошук нових кліентів;

Менеджер ресторану, Менеджер Лоббі Бару

President Hotel Kiev - 4 *

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года

04.2010 - 03.2013

  • Переговори з замовниками • Переговори з постачальниками продукції;
  • Брав участь у маркетингових програмах ;
  • Обов'язки та відповідальність , керівництво персоналом , створення умов для підвищення їх кваліфікованого рівня ;
  • Організація та контроль роботи всіх служб ресторанного господарства ;• Формування штату співробітників , чітко розподіл їх функції;
  • Контроль і організація надання харчування груп , комплексного харчування ;
  • Проведення аналізу рівня продажів страв , напоїв , вин ;
  • Управління персоналом ресторану , забезпечення стандартів обслуговування ;
  • Контроль та аналіз бюджету ресторану;
  • Тренінги для персоналу всіх точок ресторанного господарства
  • Проведення інвентаризацій ;
  • Щоденні звіти роботи торгових точок ;
  • Табелювання , розклад змін , розподіл бонусної частини співробітників підрозділів ;
  • Проведення зборів;
  • Затвердження відповідних документів.

Адміністратор " Lobby Bar " і Ресторану " Comme il Faut "

InterContinental Kiev

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

07.2009 - 02.2010

  • Підготовка та навчання персоналу в період перед- відкриття InterContinental Kiev
  • Контроль послуг їжі та напоїв ;
  • Касові операції ;
  • Підготовка поточних документів ;
  • Виконання спеціальних замовлень і побажань гостей;
  • Проведення коротких брифінгів для офіціантів ;
  • Навчання персоналу стандартам сервісу;
  • Взаємодія з іншими службами готелю;
  • Проведення інвентаризацій , контроль і облік матеріальних цінностей

Официант

« Princess Cruises » Cruises Line

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

10 месяцев

12.2008 - 09.2009

  • Надання послуг обслуговування, якісного сервісу з метою найбільш комфортного відпочинку пасажирів в ресторані на судні ;

Офіціант

Hotel Hyatt Regency Kyiv

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

10 месяцев

10.2008 - 07.2009

  • Надання високоякісного сервісу і обслуговування гостей ресторану ;
  • Дотримання правил , режиму роботи , політики та процедур компанії ;
  • Робота в додатках ( Micros ) .

Офіціант

Hotel Ascot **** Unaided Arabic Emirates , Dubai .

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год

12.2006 - 11.2007

  • Надання високоякісного сервісу і обслуговування гостей ресторану ;
  • Дотримання правил , режиму роботи , політики та процедур компанії в ОАЕ ;
  • Робота в додатках ( Micros ) .

Ключевая информация

Маю досвід проведення тренінгів з організації сервісу та обслуговування гостей ресторану Luxury Class.

Учился в 1 заведении

Львовский Национальный Университет им. Ивана Франка

финансово-экономический

Львов, 2006

Владеет языками

Английский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

Business Analysis

Львів, 2020

Індивідуальний курс Business Analisys by K. Shcherbyna

Wine and Spirit Education Trust London

Киев, 2018

Wines&Spirits LEVEL 2

Ресторанний сервіс

2008

  • Тренінг: F & B Service Training Princess Cruises Company , Excellent

Константин

Restaurant Manager, Assistant F&B Director, Sales Manager, Sommelier, Training Service Manager

Львов

Готов переехать: Все города

45 лет

Работает, но открыт для предложений

полная занятость

Обновлено 3 недели назад