Работал в 7 компаниях 16 лет 6 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Ассистент менеджера ресторану
MSC CRUISES
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
10 лет 6 месяцев
06.2015 - по настоящее время
- Організація роботи ресторану та буфету
- Контроль роботи офіціантів
- Обслуговування пасажирів
- Прийом та обслуговування спеціальних замовлень пасажирів
- Проведення інвентаризацій
- Брифінги та тренінги для офіціантів
Менеджер з продажу
President Hotel Kiev - 4 *
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
6 месяцев
10.2014 - 03.2015
- Переговори з замовниками ;
- Укладення договорів
- Організація заходів ;
- Виставлення рахунків, контроль оплати;
- Пошук нових кліентів;
Менеджер ресторану, Менеджер Лоббі Бару
President Hotel Kiev - 4 *
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 года
04.2010 - 03.2013
- Переговори з замовниками • Переговори з постачальниками продукції;
- Брав участь у маркетингових програмах ;
- Обов'язки та відповідальність , керівництво персоналом , створення умов для підвищення їх кваліфікованого рівня ;
- Організація та контроль роботи всіх служб ресторанного господарства ;• Формування штату співробітників , чітко розподіл їх функції;
- Контроль і організація надання харчування груп , комплексного харчування ;
- Проведення аналізу рівня продажів страв , напоїв , вин ;
- Управління персоналом ресторану , забезпечення стандартів обслуговування ;
- Контроль та аналіз бюджету ресторану;
- Тренінги для персоналу всіх точок ресторанного господарства
- Проведення інвентаризацій ;
- Щоденні звіти роботи торгових точок ;
- Табелювання , розклад змін , розподіл бонусної частини співробітників підрозділів ;
- Проведення зборів;
- Затвердження відповідних документів.
Адміністратор " Lobby Bar " і Ресторану " Comme il Faut "
InterContinental Kiev
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
8 месяцев
07.2009 - 02.2010
- Підготовка та навчання персоналу в період перед- відкриття InterContinental Kiev
- Контроль послуг їжі та напоїв ;
- Касові операції ;
- Підготовка поточних документів ;
- Виконання спеціальних замовлень і побажань гостей;
- Проведення коротких брифінгів для офіціантів ;
- Навчання персоналу стандартам сервісу;
- Взаємодія з іншими службами готелю;
- Проведення інвентаризацій , контроль і облік матеріальних цінностей
Официант
« Princess Cruises » Cruises Line
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
10 месяцев
12.2008 - 09.2009
- Надання послуг обслуговування, якісного сервісу з метою найбільш комфортного відпочинку пасажирів в ресторані на судні ;
Офіціант
Hotel Hyatt Regency Kyiv
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
10 месяцев
10.2008 - 07.2009
- Надання високоякісного сервісу і обслуговування гостей ресторану ;
- Дотримання правил , режиму роботи , політики та процедур компанії ;
- Робота в додатках ( Micros ) .
Офіціант
Hotel Ascot **** Unaided Arabic Emirates , Dubai .
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год
12.2006 - 11.2007
- Надання високоякісного сервісу і обслуговування гостей ресторану ;
- Дотримання правил , режиму роботи , політики та процедур компанії в ОАЕ ;
- Робота в додатках ( Micros ) .
Ключевая информация
Маю досвід проведення тренінгів з організації сервісу та обслуговування гостей ресторану Luxury Class.
Учился в 1 заведении
Львовский Национальный Университет им. Ивана Франка
финансово-экономический
Львов, 2006
Владеет языками
Английский
свободно
Курсы, тренинги, сертификаты
Business Analysis
Індивідуальний курс Business Analisys by K. Shcherbyna
Wine and Spirit Education Trust London
Wines&Spirits LEVEL 2
Ресторанний сервіс
- Тренінг: F & B Service Training Princess Cruises Company , Excellent
Константин
Константин
Restaurant Manager, Assistant F&B Director, Sales Manager, Sommelier, Training Service Manager

Львов
Готов переехать: Все города
Работает, но открыт для предложений
полная занятость
Обновлено 3 недели назад