Работал в 10 компаниях 25 лет 6 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail
Керуючий кав'ярні
Хліб з маслом
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 года
09.2022 - по настоящее время
Вся операційна діяльність пов'язана з роботою кав'ярні
Керівник кафе-бару
"DD Lounge Bar "
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 месяца
06.2022 - 08.2022
З 01.06.-01.09.22р.
ФОП Ільюшонок Д.О., "DD Lounge Bar", (персонал:15осіб).
Посада: Керуючий.
Основні завдання: -управлінський облік;
-готівковий розрахунок з постачальниками;
-замовлення барної продукції;
-замовлення розхідних матеріалів;
-ведення касової дисципліни РРО;
-впровадження акцій для доставки;
-підбір та контроль роботи персоналу кухні&сервісу;
-робота з кк та тк;
-формування націнки страв кухні та напоїв бару;
-аналіз статистики продажів.
Керівник проекту
Ресторанна сфера
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
15 лет 2 месяца
06.2007 - 08.2022
Досвід роботи в ресторанній сфері на управлінській посаді - 15р.
На даний момент володію достатнім досвідом адміністрування в сфері ресторанного бізнесу, що стосується всіх управлінських процесів, які пов'язані з запуском та розкруткою нового або існуючого закладу, його життєдіяльністю та розвитку.
Також вважаю можливим використати свій управлінський досвід у інших сферах
Керуючий ресторану
"Ахалі" ресторан грузинської кухні
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 года 1 месяц
08.2017 - 09.2021
З 15.08.17р.- 10.09.21р.
ФОП Ліщук Ю.П.,ресторан грузинської кухні "Ахалі", 2-а ресторани (персонал 50ос.)
Посада: Керуючий
Основні завдання
Опер.діяльність підприємства:
-управлінський облік;
-готівковий розрахунок;
-підбір персоналу;
-навчання стаж.складу персоналу;
-підбір напоїв для майбутнього меню;
-організація та контроль при формування кк і тк;
-формування націнки страв і напоїв меню;
-пошук нових постачальників;
-організація івентів в ресторані;
-організація різноманітних маркетингових процесів закладу.
Керуючий ресторану
Ресторан "Брудершафт"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 9 месяцев
11.2014 - 08.2017
З 01.11.2014р. по 14.08.17р.
ПП "ЄВРОЕНЕРГО", ресторація "Брудершафт"(персонал: 25 ос.)
Посада: Керуючий
Основні завдання
Опер.діяльність підприємства:
-управлінський облік;
-готівковий розрахунок;
-підбір персоналу;
-навчання стаж.складу персоналу;
-підбір напоїв для майбутнього меню;
-організація та контроль при формування кк і тк;
-формування націнки напоїв меню;
-підписання договорів з постачальниками.
Мета зміни роботи:вищий рівень оплати праці.
Керуючий піцерією
Піцерія "Белла Чао"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 месяца
01.2014 - 04.2014
З 01.01.2014р. по 01.05.2014р.
Приватне підприємство «Львівський ресторатор», піцерія «Белла Чао»
(персонал: 16 осіб).
Посада: Управляючий (директор).
Основні завдання
Запуск закладу:
- - співпраця з представниками фірм, які проводили ремонтні та інженерні роботи;
- - контроль виконання термінів ремонтних робіт;
- - підбір персоналу;
- - навчання стажерського складу персоналу;
- - підбір страв і напоїв для майбутнього меню;
- - організація та контроль при формування калькуляційних і технологічних карт;
- - формування націнки під час створення меню;
- - організація та контроль друку меню;
- - проведення переговорів, а також підписання договорів з партнерами-постачальниками для майбутньої співпраці;
- - управлінський облік;
- - готівковий (безготівковий при потребі) розрахунок;
- - контроль роботи персоналу;
- - контроль роботи бухгалтера.
Мета зміни роботи:
Закінчення домовленого терміну співпраці, по запуску закладу.
Менеджер
Кафе "Амерікано"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 месяца
09.2013 - 12.2013
З 01.09.2013р. по 31.12.2013р.
ТзОВ «Сезан», кафе «Амерікано» (персонал: 12 осіб).
Посада: кризис-менеджер (адміністратор).
Основні завдання
Запуск закладу:
- - розкрутка закладу;
- - хостинг;
- - контроль роботи персоналу кухні&бар;
- - впровадження нових страв і напоїв;
- - впровадження акцій для потенційних гостей;
- - впровадження та контроль системи лояльності для потенційних гостей;
- - співпраця з бухгалтером, згідно замовлення та розрахунку за товари;
Мета зміни роботи:
Закінчення домовленого терміну співпраці, по запуску закладу.
Керуючий ресторану
Піцерія-ресторан "LaPiazza"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 месяца
12.2012 - 04.2013
З 01.12.2012р. по 01.05.2013р.
ТзОВ «Опера Лаундж»,Ресторан-піцерія «LaPiazza» (персонал: 30 осіб).
Посада: Управляючий (директор).
Основні завдання
Операційна діяльність підприємства:
- Управлінський облік;
- Готівковий та безготівковий розрахунок;
- Контроль роботи адмін.персоналу;
- Контроль роботи відділу бухгалтерії;
- Контроль та координування відділу маркетингу;
Мета зміни роботи:
Бажання офіційного працевлаштування, вищий рівень оплати праці, а також отримання досвіду роботи в галузі ресторанного бізнесу .
Керуючий пабу
Ірландський паб "Дублін"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 лет 4 месяца
07.2007 - 11.2012
З 03.07.2007р. по 01.12.2012р.
ТзОВ «Паб Дублін», Ірландський паб «ДУБЛІН» (персонал: 19 осіб).
Посада: Управляючий (директор).
Основні завдання
Операційна діяльність підприємства:
- Управлінський облік;
- Готівковий та безготівковий розрахунок;
- Контроль товарних залишків;
- Контроль роботи персоналу;
- Контроль роботи бухгалтера;
- Контроль та координування роботи маркетингу;
- Контроль та організація заходів, спрямованих на збільшення лояльності та формування культури закладу:
1. Організація корпоративних вечірок:
- Організація щорічного святкування ірландського свята, «День СвятогоПатріка»: 2008-2012р.
2. Організація виїздних (заміських) вечірок для постійних гостей пабу:
- «Кельтська вечірка», с.Верещиця, 50осіб.
- Організація святкування 5-ї річниці пабу «ДУБЛІН»,смт. Брюховичі, 90осіб.
- Організація виїздної точки торгівлі на «ЛьвівФешнВік», 2008-2009р.
Мета зміни роботи:
Вищий рівень оплати, перспектива управління двома закладами одночасно, підвищення рівня управлінського досвіду.
Директор магазину
Торгівельна мережа побут.техніки "ТЕХНОЛЮКС"
Торговля розничная / Retail
7 лет 3 месяца
04.2000 - 07.2007
2000-2001р.-продавець побутової техніки в магазині;
2001-2004р.-страший продавець побутової техніки, стажування нових працівників, відкриття нових магазинів мережі( Львів.обл.);
2004-2007р.-директор магазину побутової техніки.
Учился в 1 заведении
Українська Академія Друкарства (УАД)
Спеціальність: інженер механік-технолог; ф-т: технологія машинобудування
Львів, Україна, 1996
Владеет языками
Польский
выше среднего
Русский
свободно
Украинский
родной
Курсы, тренинги, сертификаты
Тренінги і семінари
З 2002р. по 2007р.-систематично відвідую семінари та тренінги продажів побутової техніки таких торгових марок як:BOSCH,ARDO,ARISTON,LG,SAMSUNG,BRAUN,ROWENTA-TEFAL-MOULINEX-KRUPS(концерн SEB),PHILIPS,Whirlpool.
Тренінги і семінари
Квітень 2006р.-тренінг „Техніка ефективного продажу", ОлександрДеревицький, (м. Львів).
Липень 2006р.-тренінг „Управлінські навики в бізнесі",Олександр Іщенко-керівник агенції „Універсам" м.Київ (м.Львів).
Тренінги і семінари
Липень 2004р.-бізнес-тренінг"Технології збільшення об"ємів продажів" (Київський центр онтопсихології,агенство"Бізнес-Мастер").
Грудень 2004р.-переможець у м.Львові,конкурсу „Таємний покупець" від торгової марки BRAUN.
Дополнительная информация
Водійське посвідчення
Власне авто
Водійске посвідчення категорії В/С
Стаж водіння 22років.
Андрій
Андрій
Керуючий ресторану, директор підприємства

Львов
полная занятость
Обновлено 2 года назад