Работал в 10 компаниях   25 лет 6 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail

Керуючий кав'ярні

Хліб з маслом

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года

09.2022 - по настоящее время

Вся операційна діяльність пов'язана з роботою кав'ярні

Керівник кафе-бару

"DD Lounge Bar "

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 месяца

06.2022 - 08.2022

З 01.06.-01.09.22р.

ФОП Ільюшонок Д.О., "DD Lounge Bar", (персонал:15осіб).

Посада: Керуючий.

Основні завдання: -управлінський облік;

-готівковий розрахунок з постачальниками;

-замовлення барної продукції;

-замовлення розхідних матеріалів;

-ведення касової дисципліни РРО;

-впровадження акцій для доставки;

-підбір та контроль роботи персоналу кухні&сервісу;

-робота з кк та тк;

-формування націнки страв кухні та напоїв бару;

-аналіз статистики продажів.

Керівник проекту

Ресторанна сфера

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

15 лет 2 месяца

06.2007 - 08.2022

Досвід роботи в ресторанній сфері на управлінській посаді - 15р.

На даний момент володію достатнім досвідом адміністрування в сфері ресторанного бізнесу, що стосується всіх управлінських процесів, які пов'язані з запуском та розкруткою нового або існуючого закладу, його життєдіяльністю та розвитку.

Також вважаю можливим використати свій управлінський досвід у інших сферах

Керуючий ресторану

"Ахалі" ресторан грузинської кухні

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 года 1 месяц

08.2017 - 09.2021

З 15.08.17р.- 10.09.21р.

ФОП Ліщук Ю.П.,ресторан грузинської кухні "Ахалі", 2-а ресторани (персонал 50ос.)

Посада: Керуючий

Основні завдання

Опер.діяльність підприємства:

-управлінський облік;

-готівковий розрахунок;

-підбір персоналу;

-навчання стаж.складу персоналу;

-підбір напоїв для майбутнього меню;

-організація та контроль при формування кк і тк;

-формування націнки страв і напоїв меню;

-пошук нових постачальників;

-організація івентів в ресторані;

-організація різноманітних маркетингових процесів закладу.

Керуючий ресторану

Ресторан "Брудершафт"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 9 месяцев

11.2014 - 08.2017

З 01.11.2014р. по 14.08.17р.

ПП "ЄВРОЕНЕРГО", ресторація "Брудершафт"(персонал: 25 ос.)

Посада: Керуючий

Основні завдання

Опер.діяльність підприємства:

-управлінський облік;

-готівковий розрахунок;

-підбір персоналу;

-навчання стаж.складу персоналу;

-підбір напоїв для майбутнього меню;

-організація та контроль при формування кк і тк;

-формування націнки напоїв меню;

-підписання договорів з постачальниками.

Мета зміни роботи:вищий рівень оплати праці.

Керуючий піцерією

Піцерія "Белла Чао"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

01.2014 - 04.2014

З 01.01.2014р. по 01.05.2014р.

Приватне підприємство «Львівський ресторатор», піцерія «Белла Чао»

(персонал: 16 осіб).

Посада: Управляючий (директор).

Основні завдання

Запуск закладу:

  • - співпраця з представниками фірм, які проводили ремонтні та інженерні роботи;
  • - контроль виконання термінів ремонтних робіт;
  • - підбір персоналу;
  • - навчання стажерського складу персоналу;
  • - підбір страв і напоїв для майбутнього меню;
  • - організація та контроль при формування калькуляційних і технологічних карт;
  • - формування націнки під час створення меню;
  • - організація та контроль друку меню;
  • - проведення переговорів, а також підписання договорів з партнерами-постачальниками для майбутньої співпраці;
  • - управлінський облік;
  • - готівковий (безготівковий при потребі) розрахунок;
  • - контроль роботи персоналу;
  • - контроль роботи бухгалтера.

Мета зміни роботи:

Закінчення домовленого терміну співпраці, по запуску закладу.

Менеджер

Кафе "Амерікано"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

09.2013 - 12.2013

З 01.09.2013р. по 31.12.2013р.

ТзОВ «Сезан», кафе «Амерікано» (персонал: 12 осіб).

Посада: кризис-менеджер (адміністратор).

Основні завдання

Запуск закладу:

  • - розкрутка закладу;
  • - хостинг;
  • - контроль роботи персоналу кухні&бар;
  • - впровадження нових страв і напоїв;
  • - впровадження акцій для потенційних гостей;
  • - впровадження та контроль системи лояльності для потенційних гостей;
  • - співпраця з бухгалтером, згідно замовлення та розрахунку за товари;

Мета зміни роботи:

Закінчення домовленого терміну співпраці, по запуску закладу.

Керуючий ресторану

Піцерія-ресторан "LaPiazza"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

12.2012 - 04.2013

З 01.12.2012р. по 01.05.2013р.

ТзОВ «Опера Лаундж»,Ресторан-піцерія «LaPiazza» (персонал: 30 осіб).

Посада: Управляючий (директор).

Основні завдання

Операційна діяльність підприємства:

- Управлінський облік;

- Готівковий та безготівковий розрахунок;

- Контроль роботи адмін.персоналу;

- Контроль роботи відділу бухгалтерії;

- Контроль та координування відділу маркетингу;

Мета зміни роботи:

Бажання офіційного працевлаштування, вищий рівень оплати праці, а також отримання досвіду роботи в галузі ресторанного бізнесу .

Керуючий пабу

Ірландський паб "Дублін"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 лет 4 месяца

07.2007 - 11.2012

З 03.07.2007р. по 01.12.2012р.

ТзОВ «Паб Дублін», Ірландський паб «ДУБЛІН» (персонал: 19 осіб).

Посада: Управляючий (директор).

Основні завдання

Операційна діяльність підприємства:

- Управлінський облік;

- Готівковий та безготівковий розрахунок;

- Контроль товарних залишків;

- Контроль роботи персоналу;

- Контроль роботи бухгалтера;

- Контроль та координування роботи маркетингу;

- Контроль та організація заходів, спрямованих на збільшення лояльності та формування культури закладу:

1. Організація корпоративних вечірок:

- Організація щорічного святкування ірландського свята, «День СвятогоПатріка»: 2008-2012р.

2. Організація виїздних (заміських) вечірок для постійних гостей пабу:

- «Кельтська вечірка», с.Верещиця, 50осіб.

- Організація святкування 5-ї річниці пабу «ДУБЛІН»,смт. Брюховичі, 90осіб.

- Організація виїздної точки торгівлі на «ЛьвівФешнВік», 2008-2009р.

Мета зміни роботи:

Вищий рівень оплати, перспектива управління двома закладами одночасно, підвищення рівня управлінського досвіду.

Директор магазину

Торгівельна мережа побут.техніки "ТЕХНОЛЮКС"

Торговля розничная / Retail

7 лет 3 месяца

04.2000 - 07.2007

2000-2001р.-продавець побутової техніки в магазині;

2001-2004р.-страший продавець побутової техніки, стажування нових працівників, відкриття нових магазинів мережі( Львів.обл.);

2004-2007р.-директор магазину побутової техніки.

Учился в 1 заведении

Українська Академія Друкарства (УАД)

Спеціальність: інженер механік-технолог; ф-т: технологія машинобудування

Львів, Україна, 1996

Владеет языками

Польский

выше среднего

Русский

свободно

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Тренінги і семінари

Львів, Київ /Україна, 2007

З 2002р. по 2007р.-систематично відвідую семінари та тренінги продажів побутової техніки таких торгових марок як:BOSCH,ARDO,ARISTON,LG,SAMSUNG,BRAUN,ROWENTA-TEFAL-MOULINEX-KRUPS(концерн SEB),PHILIPS,Whirlpool.

Тренінги і семінари

Львів, Київ /Україна, 2006

Квітень 2006р.-тренінг „Техніка ефективного продажу", ОлександрДеревицький, (м. Львів).

Липень 2006р.-тренінг „Управлінські навики в бізнесі",Олександр Іщенко-керівник агенції „Універсам" м.Київ (м.Львів).

Тренінги і семінари

Львів, Київ /Україна, 2004

Липень 2004р.-бізнес-тренінг"Технології збільшення об"ємів продажів" (Київський центр онтопсихології,агенство"Бізнес-Мастер").

Грудень 2004р.-переможець у м.Львові,конкурсу „Таємний покупець" від торгової марки BRAUN.

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

Власне авто

Водійске посвідчення категорії В/С

Стаж водіння 22років.

Андрій

Керуючий ресторану, директор підприємства

Львов

51 год

полная занятость

Обновлено 2 года назад