Працювала в 1 компанії 12 років 11 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Кухар
Тарта
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
12 років 11 місяців
03.2009 - 01.2022
Кухар гарячого цеху, Кухар холодного цеху, Піццайоло, Пекар
Ключова інформація
Знання смакових якостей страв,знання правил ціноутворення і калькуляції страв,знання правил зберігання продуктів,впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв,вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів...
Навчалась в 1 закладі
Кухар
Львів, 1994
Володіє мовами
Українська
поглиблений
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Галина Олександрівна
Галина Олександрівна
Кухар

Львів
повна зайнятість
Оновлено 3 роки тому