Працювала в 1 компанії   12 років 11 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Кухар

Тарта

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

12 років 11 місяців

03.2009 - 01.2022

Кухар гарячого цеху, Кухар холодного цеху, Піццайоло, Пекар

Ключова інформація

Знання смакових якостей страв,знання правил ціноутворення і калькуляції страв,знання правил зберігання продуктів,впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв,вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів...

Навчалась в 1 закладі

Кухар

Львів, 1994

Володіє мовами

Українська

поглиблений

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Галина Олександрівна

Кухар

Львів

12 000 грн

51 рік

повна зайнятість

Оновлено 3 роки тому