Работала в 1 компании   12 лет 11 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Кухар

Тарта

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

12 лет 11 месяцев

03.2009 - 01.2022

Кухар гарячого цеху, Кухар холодного цеху, Піццайоло, Пекар

Ключевая информация

Знання смакових якостей страв,знання правил ціноутворення і калькуляції страв,знання правил зберігання продуктів,впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв,вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів...

Училась в 1 заведении

Кухар

Львів, 1994

Владеет языками

Украинский

продвинутый

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Галина Олександрівна

Кухар

Львов

12 000 грн

51 год

полная занятость

Обновлено 3 года назад