Працювала в 2 компаніях 4 роки 6 місяців
Промисловість та Виробництво
Пекар кондитер
Mr. Eclair
Промисловість та Виробництво
4 роки 5 місяців
04.2021 - до теперішнього часу
Пекар кондитер
Lamandin
Промисловість та Виробництво
3 місяці
09.2022 - 12.2022
Працювала з усіма видами тіста та крему, шоколадом, мусовими та бісквітними тортами, євродесертами, порційними десертами, корпусними цукерками, дзеркальною глазур’ю, велюром та ін.
Займалася як зборкою кондитерських виробів, так і їх декоруванням.
Крім цього, вносила коригування в технічні карти десертів та обговорювала з шеф-кондитером ідеї щодо нових десертів та оновлення наявного асортименту.
Наразі, продовжую займатися кондитерським мистецтвом та удосконалюю свої навички самостійно, постійно пропрацьовуючи різні рецептури та відвідуючи курси та майстер-класи з подальшим практичним закріпленням.
Є можливість надіслати повну версію резюме, а також презентувати приклади своїх десертів.
Ключова інформація
Вміння працювати з усіма видами тіста та крему, шоколадом, мусовими та бісквітними тортами, євродесертами, порційними десертами, корпусними цукерками, дзеркальною глазур’ю, велюром та ін.
Навчалась в 1 закладі
Державний вищий навчальний заклад "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"
Бухгалтер/Аудитор
Київ, 2018
Володіє мовами
Англійська
вище середнього
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Французька
базовий
Російська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Українська
рідна
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Курси, тренінги, сертифікати
Pastry and Confectionary course
Робота з шоколадом
Робота з велюром та дзеркальною глазур'ю
Виготовлення та декорування мусових тортів та порційних десертів
Виготовлення та зборка багатоярусних тортів
Виготовлення різних видів кремів та бісквітів
Майстер-клас «Неперевершені тарти»
Робота з різними видами пісочного тіста (brisee, sucree, sablee)
Формування та випікання тарталетки
Робота з начинками (шоколад, ганаш, карамель, курд, заварний крем та ін)
Майстер-клас «Еклери»
Робота з заварним тістом
Відсадка еклерів
Декорування еклерів
Perfect Home Pastry
Додаткова інформація
Особисті якості
Спрямованість на досягнення результату, віддаю перевагу вирішенню спірних питань через компроміси, комунікабельна, вмію працювати в команді. Стресостійкість. акуратність, цілеспрямованість. Легко сприймаю інформацію. Бажаю розвиватися творчо та професіонально, навчатися та відкривати для себе нове.
Вікторія Вікторівна
Вікторія Вікторівна
Кондитер

Київ
повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота
Характер роботи: стажування / практика, позмінна робота
Оновлено 2 роки тому