Працювала в 2 компаніях   4 роки 6 місяців

Промисловість та Виробництво

Пекар кондитер

Mr. Eclair

Промисловість та Виробництво

4 роки 5 місяців

04.2021 - до теперішнього часу

Пекар кондитер

Lamandin

Промисловість та Виробництво

3 місяці

09.2022 - 12.2022

Працювала з усіма видами тіста та крему, шоколадом, мусовими та бісквітними тортами, євродесертами, порційними десертами, корпусними цукерками, дзеркальною глазур’ю, велюром та ін.
Займалася як зборкою кондитерських виробів, так і їх декоруванням.
Крім цього, вносила коригування в технічні карти десертів та обговорювала з шеф-кондитером ідеї щодо нових десертів та оновлення наявного асортименту.
Наразі, продовжую займатися кондитерським мистецтвом та удосконалюю свої навички самостійно, постійно пропрацьовуючи різні рецептури та відвідуючи курси та майстер-класи з подальшим практичним закріпленням.
Є можливість надіслати повну версію резюме, а також презентувати приклади своїх десертів.

Ключова інформація

Вміння працювати з усіма видами тіста та крему, шоколадом, мусовими та бісквітними тортами, євродесертами, порційними десертами, корпусними цукерками, дзеркальною глазур’ю, велюром та ін.

Навчалась в 1 закладі

Державний вищий навчальний заклад "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"

Бухгалтер/Аудитор

Київ, 2018

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Французька

базовий

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Pastry and Confectionary course

Київ, 2022

Робота з шоколадом
Робота з велюром та дзеркальною глазур'ю
Виготовлення та декорування мусових тортів та порційних десертів
Виготовлення та зборка багатоярусних тортів
Виготовлення різних видів кремів та бісквітів

Майстер-клас «Неперевершені тарти»

Київ, 2021

Робота з різними видами пісочного тіста (brisee, sucree, sablee)
Формування та випікання тарталетки
Робота з начинками (шоколад, ганаш, карамель, курд, заварний крем та ін)

Майстер-клас «Еклери»

Київ, 2021

Робота з заварним тістом 
Відсадка еклерів
Декорування еклерів

Perfect Home Pastry

Київ, 2021

Додаткова інформація

Особисті якості

Спрямованість на досягнення результату, віддаю перевагу вирішенню спірних питань через компроміси, комунікабельна, вмію працювати в команді. Стресостійкість. акуратність, цілеспрямованість. Легко сприймаю інформацію. Бажаю розвиватися творчо та професіонально, навчатися та відкривати для себе нове.

Вікторія Вікторівна

Кондитер

Київ

31 рік

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: стажування / практика, позмінна робота

Оновлено 2 роки тому