Работала в 2 компаниях 4 года 6 месяцев
Промышленность и Производство
Пекар кондитер
Mr. Eclair
Промышленность и Производство
4 года 5 месяцев
04.2021 - по настоящее время
Пекар кондитер
Lamandin
Промышленность и Производство
3 месяца
09.2022 - 12.2022
Працювала з усіма видами тіста та крему, шоколадом, мусовими та бісквітними тортами, євродесертами, порційними десертами, корпусними цукерками, дзеркальною глазур’ю, велюром та ін.
Займалася як зборкою кондитерських виробів, так і їх декоруванням.
Крім цього, вносила коригування в технічні карти десертів та обговорювала з шеф-кондитером ідеї щодо нових десертів та оновлення наявного асортименту.
Наразі, продовжую займатися кондитерським мистецтвом та удосконалюю свої навички самостійно, постійно пропрацьовуючи різні рецептури та відвідуючи курси та майстер-класи з подальшим практичним закріпленням.
Є можливість надіслати повну версію резюме, а також презентувати приклади своїх десертів.
Ключевая информация
Вміння працювати з усіма видами тіста та крему, шоколадом, мусовими та бісквітними тортами, євродесертами, порційними десертами, корпусними цукерками, дзеркальною глазур’ю, велюром та ін.
Училась в 1 заведении
Державний вищий навчальний заклад "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"
Бухгалтер/Аудитор
Київ, 2018
Владеет языками
Английский
выше среднего
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Французский
базовый
Русский
свободно
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Украинский
родной
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Курсы, тренинги, сертификаты
Pastry and Confectionary course
Робота з шоколадом
Робота з велюром та дзеркальною глазур'ю
Виготовлення та декорування мусових тортів та порційних десертів
Виготовлення та зборка багатоярусних тортів
Виготовлення різних видів кремів та бісквітів
Майстер-клас «Неперевершені тарти»
Робота з різними видами пісочного тіста (brisee, sucree, sablee)
Формування та випікання тарталетки
Робота з начинками (шоколад, ганаш, карамель, курд, заварний крем та ін)
Майстер-клас «Еклери»
Робота з заварним тістом
Відсадка еклерів
Декорування еклерів
Perfect Home Pastry
Дополнительная информация
Особисті якості
Спрямованість на досягнення результату, віддаю перевагу вирішенню спірних питань через компроміси, комунікабельна, вмію працювати в команді. Стресостійкість. акуратність, цілеспрямованість. Легко сприймаю інформацію. Бажаю розвиватися творчо та професіонально, навчатися та відкривати для себе нове.
Вікторія Вікторівна
Вікторія Вікторівна
Кондитер

Киев
полная занятость, неполная занятость, проектная работа
Характер работы: стажировка / практика, посменная работа
Обновлено 2 года назад