Работала в 2 компаниях   4 года 6 месяцев

Промышленность и Производство

Пекар кондитер

Mr. Eclair

Промышленность и Производство

4 года 5 месяцев

04.2021 - по настоящее время

Пекар кондитер

Lamandin

Промышленность и Производство

3 месяца

09.2022 - 12.2022

Працювала з усіма видами тіста та крему, шоколадом, мусовими та бісквітними тортами, євродесертами, порційними десертами, корпусними цукерками, дзеркальною глазур’ю, велюром та ін.
Займалася як зборкою кондитерських виробів, так і їх декоруванням.
Крім цього, вносила коригування в технічні карти десертів та обговорювала з шеф-кондитером ідеї щодо нових десертів та оновлення наявного асортименту.
Наразі, продовжую займатися кондитерським мистецтвом та удосконалюю свої навички самостійно, постійно пропрацьовуючи різні рецептури та відвідуючи курси та майстер-класи з подальшим практичним закріпленням.
Є можливість надіслати повну версію резюме, а також презентувати приклади своїх десертів.

Ключевая информация

Вміння працювати з усіма видами тіста та крему, шоколадом, мусовими та бісквітними тортами, євродесертами, порційними десертами, корпусними цукерками, дзеркальною глазур’ю, велюром та ін.

Училась в 1 заведении

Державний вищий навчальний заклад "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"

Бухгалтер/Аудитор

Київ, 2018

Владеет языками

Английский

выше среднего

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Французский

базовый

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Pastry and Confectionary course

Київ, 2022

Робота з шоколадом
Робота з велюром та дзеркальною глазур'ю
Виготовлення та декорування мусових тортів та порційних десертів
Виготовлення та зборка багатоярусних тортів
Виготовлення різних видів кремів та бісквітів

Майстер-клас «Неперевершені тарти»

Київ, 2021

Робота з різними видами пісочного тіста (brisee, sucree, sablee)
Формування та випікання тарталетки
Робота з начинками (шоколад, ганаш, карамель, курд, заварний крем та ін)

Майстер-клас «Еклери»

Київ, 2021

Робота з заварним тістом 
Відсадка еклерів
Декорування еклерів

Perfect Home Pastry

Київ, 2021

Дополнительная информация

Особисті якості

Спрямованість на досягнення результату, віддаю перевагу вирішенню спірних питань через компроміси, комунікабельна, вмію працювати в команді. Стресостійкість. акуратність, цілеспрямованість. Легко сприймаю інформацію. Бажаю розвиватися творчо та професіонально, навчатися та відкривати для себе нове.

Вікторія Вікторівна

Кондитер

Киев

31 год

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: стажировка / практика, посменная работа

Обновлено 2 года назад