Працював в 2 компаніях   15 років 2 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф кухар

Sushi take out

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки

09.2023 - до теперішнього часу

• Планування та організація роботи кухні
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
• Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
• Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
• Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
• Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
• Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні

Повар

Япошка

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

13 років

08.2010 - 08.2023

Приходько Дмитро 28 років (+380958738984) Досвід роботи: Кухар (11 років) Працював у 6-ти ресторанах та 5-ти доставках; Європейська та японська кухня; Декілька разів був на посаді Су-Шеф та Шеф Основні обов’язки: - контроль зберігання і витрат наявних продуктів; - проведення санітарної обробки і підтримання чистоти на кухні; - інвентаризація; - дотримання товарного сусідства; - робота по системі «ХАССП»; - управління персоналом; - стажування помічників та молодших спеціалістів; - підготовка авторських страв; - складання та розрахунок калькуляційних карток; Освіта: Професійно-технічна освіта кухаря 4 розряду; Знання і навички: Багатозадачність, комунікабельність, висока працездатність, організованність;

Ключова інформація

Лідерські здібності
Вміння працювати в команді
Знання кулінарних технологій
Креативність
Організаційні здібності

Дмитрий Евгеновичь

Шеф кухар

Івано-Франківськ

45 000 грн.

29 років

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, стажування / практика, сезонна / тимчасова робота

Оновлено 7 місяців тому