Працював в 8 компаніях 10 років 8 місяців
FMCG
Головний технолог підприємства
Тов Пік і к
FMCG
1 рік
03.2021 - 03.2022
1.Розробляв нові, економічно обґрунтовані види продукції, та впроваджував їх у виробництво
2. Здійснював розробку та затвердження нових рецептур на продукцію з оформленням відповідних нормативних документів.
3. Здійснював оперативний контроль за якістю та дотриманням технології виготовлення продукції.
4. Аналізував причини браку та випуску продукції низької якості, розробляв заходи щодо їх попередження та усунення.
5. Розглядав рекламації, що надходять на продукцію, що випускається підприємством.
6. Вивчав кон'юнктуру ринку аналогічної продукції та готував пропозиції щодо розширення (зміни) асортименту.
7. Досліджував чинники, що мають значення для успішної реалізації продукції, попиту, причини його підвищення та зниження залежно від купівельної спроможності населення.
Технолог
Соколівський м'ясокомбінат, ТОВ
FMCG
1 рік 10 місяців
05.2019 - 03.2021
1. Здійснював розробку та підтримку в актуальному стані документації підприємства за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007 та контролював дотримання працівниками підприємства вимог цього стандарту. Брав участь у перевірках та аудитах, які проводяться контролюючими державними органами та органами сертифікації на підприємстві.
2. Здійснював розробку та затвердження нових рецептур на продукцію з оформленням відповідної нормативної документації (ТУ та ТІ) та затвердження її у відповідних державних органах. Відстежував зміни у законодавчій базі та, за необхідності актуалізував нормативну документацію.
3. Здійснював оперативний контроль за якістю та дотриманням технології виготовлення продукції. Аналізував причини браку та випуску продукції низької якості, розробляв заходи щодо їх попередження та усунення. Розглядав рекламації, що надходять на продукцію, що випускається.
Технолог
Тов хай рок
FMCG
2 роки 7 місяців
09.2016 - 04.2019
Запуск підприємства, підбір обладнання та персоналу, розроблення асортименту ковбасних, та м'ясних делікатесів, сосисок та сардельок впровадження у виробництво та відпрацювання.
Здійснював особистий періодичний контроль основних технологічних процесів на виробничій ділянці (фаршоскладання, формування, термообробка). Аналізував причини нестачі та випуску продукції низької якості, розробляв заходи щодо їх попередження та усунення. Контролював дотримання рецептур під час виробництва продукції, норм витрати сировини, допоміжних матеріалів, виходів готової продукції. У разі відхилення виходів від нормативних визначав причину та у разі потреби проводив комісійно-контрольне вироблення даного продукту. Проводив періодичні дегустації всієї продукції.
Розробляв нові, економічно обґрунтовані види продукції, та впроваджував їх у виробництво: розробляв та погоджував рецептури, технологічні інструкції та схеми технологічного процесу організації обліку сировини та виходу готової продукції з оформленням відповідної нормативної документації (ТУ та ТІ) та затвердження її у відповідних державних органах. Підготовляв вихідні дані для розрахунку норм витрати сировини та матеріалів на м'ясні та ковбасні вироби, за необхідності (відсутність будь-якої сировини або зміна її ціни) вносив зміни до існуючих рецептур та відповідної їм технологічної документації. Проводив технологічні сработки.
Технолог
ТОВ "Мясний стандарт"
FMCG
1 рік 7 місяців
03.2015 - 10.2016
Впровадження снекової групи з мяса (мясні чіпси), ковбасок без оболонковими. Виробництво шинок з курячого мяса, та свинини дешевого сегменту.
Технолог
ТОВ "Тавр плюс"
FMCG
1 рік 7 місяців
08.2013 - 03.2015
Розробка та впровадження сирокопчених та сиров'ялених ковбасних виробів та виробів з м'яса.
Технолог
АПК «Бекон»
FMCG
3 місяці
05.2013 - 08.2013
Готувач фаршу
мк Соколівські ковбаси
FMCG
4 місяці
01.2013 - 05.2013
Апаратник-терміст
МК ятрань
FMCG
1 рік 5 місяців
08.2011 - 01.2013
Ключова інформація
Наявність досвіду та знань по запуску підприємств (розстановка приміщень згідно норм, підбір обладнання,
прорарухунок собівартості продукції, підбір та навчання персоналу).
Досвід в організації та проведенні заходів щодо усунення випуску браку готової продукції на харчовому
підприємстві, а так само досвід у вивченні та впровадженні в промислове виробництво нових видів готової
продукції з вимог ринку.
Розробка та впровадження ковбасних виробів, снекової групи та напівфабрикатів які відповідають ринковій
тенденції.
Знання інноваційних методик виробництва ковбасних виробів.
Розробка та впровадження нормативної документації (ТУ, ТІ), знання норм НAССP та впровадження їх виробництво.
Навчався в 1 закладі
Сумський національний аграрний університет
Інженер -технолог з переробки зберігання та консервування мяса
Суми, 2011
Володіє мовами
Англійська
поглиблений
Російська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Українська
рідна
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Додаткова інформація
Водійське посвідчення
В,С
Захоплення та інтереси
Займаюся спортом баскетбол, сноуборд.
Комп'ютерні навички
MS Office, Word, Excel, Internet, Outlook
Особисті риси
Працездатність, наполегливість, цілеспрямованість, комунікабельність, чесність, чуйність, уміння працювати в колективі, грамотно організовувати його роботу.
Мета
Олександр
Олександр
Головний технолог м'ясо-ковбасного виробництва
Інші країни
повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота
Характер роботи: віддалена робота
Оновлено 1 рік тому