Работал в 8 компаниях   10 лет 8 месяцев

FMCG

Головний технолог підприємства

Тов Пік і к

FMCG

1 год

03.2021 - 03.2022

1.Розробляв нові, економічно обґрунтовані види продукції, та впроваджував їх у виробництво

2. Здійснював розробку та затвердження нових рецептур на продукцію з оформленням відповідних нормативних документів.

3. Здійснював оперативний контроль за якістю та дотриманням технології виготовлення продукції.

4. Аналізував причини браку та випуску продукції низької якості, розробляв заходи щодо їх попередження та усунення.

5. Розглядав рекламації, що надходять на продукцію, що випускається підприємством.

6. Вивчав кон'юнктуру ринку аналогічної продукції та готував пропозиції щодо розширення (зміни) асортименту.

7. Досліджував чинники, що мають значення для успішної реалізації продукції, попиту, причини його підвищення та зниження залежно від купівельної спроможності населення.

Технолог

Соколівський м'ясокомбінат, ТОВ

FMCG

1 год 10 месяцев

05.2019 - 03.2021

1. Здійснював розробку та підтримку в актуальному стані документації підприємства за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007 та контролював дотримання працівниками підприємства вимог цього стандарту. Брав участь у перевірках та аудитах, які проводяться контролюючими державними органами та органами сертифікації на підприємстві.

2. Здійснював розробку та затвердження нових рецептур на продукцію з оформленням відповідної нормативної документації (ТУ та ТІ) та затвердження її у відповідних державних органах. Відстежував зміни у законодавчій базі та, за необхідності актуалізував нормативну документацію.

3. Здійснював оперативний контроль за якістю та дотриманням технології виготовлення продукції. Аналізував причини браку та випуску продукції низької якості, розробляв заходи щодо їх попередження та усунення. Розглядав рекламації, що надходять на продукцію, що випускається.

Технолог

Тов хай рок

FMCG

2 года 7 месяцев

09.2016 - 04.2019

Запуск підприємства, підбір обладнання та персоналу, розроблення асортименту ковбасних, та м'ясних делікатесів, сосисок та сардельок впровадження у виробництво та відпрацювання.

Здійснював особистий періодичний контроль основних технологічних процесів на виробничій ділянці (фаршоскладання, формування, термообробка). Аналізував причини нестачі та випуску продукції низької якості, розробляв заходи щодо їх попередження та усунення. Контролював дотримання рецептур під час виробництва продукції, норм витрати сировини, допоміжних матеріалів, виходів готової продукції. У разі відхилення виходів від нормативних визначав причину та у разі потреби проводив комісійно-контрольне вироблення даного продукту. Проводив періодичні дегустації всієї продукції.

Розробляв нові, економічно обґрунтовані види продукції, та впроваджував їх у виробництво: розробляв та погоджував рецептури, технологічні інструкції та схеми технологічного процесу організації обліку сировини та виходу готової продукції з оформленням відповідної нормативної документації (ТУ та ТІ) та затвердження її у відповідних державних органах. Підготовляв вихідні дані для розрахунку норм витрати сировини та матеріалів на м'ясні та ковбасні вироби, за необхідності (відсутність будь-якої сировини або зміна її ціни) вносив зміни до існуючих рецептур та відповідної їм технологічної документації. Проводив технологічні сработки.

Технолог

ТОВ "Мясний стандарт"

FMCG

1 год 7 месяцев

03.2015 - 10.2016

Впровадження снекової групи з мяса (мясні чіпси), ковбасок без оболонковими. Виробництво шинок з курячого мяса, та свинини дешевого сегменту.

Технолог

ТОВ "Тавр плюс"

FMCG

1 год 7 месяцев

08.2013 - 03.2015

Розробка та впровадження сирокопчених та сиров'ялених ковбасних виробів та виробів з м'яса.

Технолог

АПК «Бекон»

FMCG

3 месяца

05.2013 - 08.2013

Готувач фаршу

мк Соколівські ковбаси

FMCG

4 месяца

01.2013 - 05.2013

Апаратник-терміст

МК ятрань

FMCG

1 год 5 месяцев

08.2011 - 01.2013

Ключевая информация

Наявність досвіду та знань по запуску підприємств (розстановка приміщень згідно норм, підбір обладнання,

прорарухунок собівартості продукції, підбір та навчання персоналу).

Досвід в організації та проведенні заходів щодо усунення випуску браку готової продукції на харчовому

підприємстві, а так само досвід у вивченні та впровадженні в промислове виробництво нових видів готової

продукції з вимог ринку.

Розробка та впровадження ковбасних виробів, снекової групи та напівфабрикатів які відповідають ринковій

тенденції.

Знання інноваційних методик виробництва ковбасних виробів.

Розробка та впровадження нормативної документації (ТУ, ТІ), знання норм НAССP та впровадження їх виробництво.

Учился в 1 заведении

Сумський національний аграрний університет

Інженер -технолог з переробки зберігання та консервування мяса

Суми, 2011

Владеет языками

Английский

продвинутый

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

В,С

Захоплення та інтереси

Займаюся спортом баскетбол, сноуборд.

Комп'ютерні навички

MS Office, Word, Excel, Internet, Outlook

Особисті риси

Працездатність, наполегливість, цілеспрямованість, комунікабельність, чесність, чуйність, уміння працювати в колективі, грамотно організовувати його роботу.

Мета

Отримання посади головного технолога.

Олександр

Головний технолог м'ясо-ковбасного виробництва

Другие страны

37 лет

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 год назад