Працювала в 9 компаніях   16 років 8 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Послуги для бізнесу - інше

Менеджер з банкетів

ONOVO

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 роки 5 місяців

07.2021 - до теперішнього часу

організація заході ( банкети , конференції)
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

администратор

Ресторан угли

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

07.2020 - 07.2021

• Прийом телефонних дзвінків
• Обслуговування відвідувачів
• Контроль за графіком зустрічей
• Підготовка звітів
• Допомога у плануванні корпоративних заходів

официант

Tsarsky City Resort

Послуги для бізнесу - інше

6 років 7 місяців

01.2014 - 07.2020

• Обслуговування гостей
• Прийом замовлень
• Подача страв та напоїв
• Розрахунок з клієнтами
• Підтримка чистоти в залі
• Консультування щодо меню
• Підготовка столів до прийому відвідувачів
• Ведення звітності за зміну
• Допомога в організації заходів
• Дотримання стандартів обслуговування

Старшый Адинистратор ресторана

ресторан Пале рояль

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 5 місяців

08.2013 - 12.2014

Обязанности:
Открытие и закритие касси
- обслуживать клиентов;
- знать прайс на продукты;
- делать расчеты для посетителей.
- составлять заявки на нужный ассортимент и количество закусок, напитков и др.;
- получать продукты со склада либо производства;
- делать отчеты в бухгалтерию об остатках и движении продуктов;
- инспектировать маркировки вино-водочных изделий, которые получал со склада;
- учет и составление для сдачи товарного отчета, а так же сдача наличных денег и чеков.
-ведение кассовой книги.
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

старший администратор

vip апартаменти горний ручей

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

06.2013 - 08.2013

обязанности:

-заселение и выселение клиентов из номеров

-контроль работи персонала (горничние, официанти, повара, бармена)

-прием банкетов

-ведение каси

-заказ продукции

старший официант

ресторан клеопатра

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 2 місяці

06.2012 - 07.2013

Обязанности: -

сервировка столов,

-прием заказов от посетителей

-обслуживание банкетов

-фуршетов, приемов,

-обучение новых официантов работе и общению с посетителями,

- выездное обслуживание ( кейтеринг)

официант

козацкий стан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

06.2011 - 05.2012

- обслуживать гостей со сложной сервировкой столов,

- принимать заказы от посетителей, оформлять счета для оплаты и принимать деньги;

- помогать гостям в выборе напитков и блюд, а так же подавать избранные напитки и блюда на столы.

Администратор ресторана

отельно- рестораний комплекс едем

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 місяців

12.2010 - 06.2011

обязаности:

-открытие и закрытие касси

-ведение касовой книги

-прием банкетов, фуршетов, выездных мероприятий

-контроль работы официантов

-наличие и заказ продукции

-контроль отдачи заказав

-расчет счетов

Официант

отельно - рестораний комплекс едем

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 7 місяців

06.2009 - 12.2010

- обслуживать гостей со сложной сервировкой столов,

- принимать заказы от посетителей, оформлять счета для оплаты и принимать деньги;

- помогать гостям в выборе напитков и блюд, а так же подавать избранные напитки и блюда на столы.

Навчалась в 1 закладі

Київський національний економічний університет

менеджмент отельного рестораного бизнеса и туризма

Украина, 2017

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

курси 1с

Украина, 2009

Бугалтерские курси 1с

Додаткова інформація

Водительское удостоверение

Есть

Цель

Работа на позитивний результат

Яна Сергеевна

Менеджер з банкетів

Бориспіль

30 000 грн

35 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Оновлено 3 тижні тому