Работала в 5 компаниях 9 лет 8 месяцев
FMCG, АПК (Агропромышленный комплекс), Торговля розничная / Retail
Директор напрямку комерційного розвитку
Білкозин, ТОВ, Прилуцький завод
FMCG
2 года 6 месяцев
04.2023 - по настоящее время
- Стратегічний розвитк бізнесу та залучення нових можливостей для компанії.
- Координація роботи комерційного департаменту та інших структур організації для реалізації проектів. Моніторинг процесу реалізації проектів.
- Аналіз ринку та конкурентне середовище для ідентифікації нових можливостей та прогнозування трендів.
- Пошук нових ринків, розширення асортименту продуктів, встановлення партнерських відносин та здійснення міжнародного розширення.
Керівник R&D департаменту
Білкозин, ТОВ, Прилуцький завод
FMCG
2 года
04.2021 - 04.2023
- Розробка та реалізація стратегії дослідження та розробок компанії.
- Управління проектами та забезпечення їх виконання в зазначені терміни.
- Планування та управління ресурсами для оптимізації дослідницької діяльності.
- Координація роботи команди R&D з метою досягнення стратегічних цілей.
- Взаємодія з іншими відділами компанії для інтеграції дослідницьких зусиль з загальною стратегією.
- Забезпечення навчання та розвитку команди для підвищення її ефективності та навичок.
Досягнення:
- Асортиментну лінійку доповнено двома видами основної продукції, що отримали функціональну перевагу перед існуючими.
- Переформатовано основний продукт під реалізацію в форматі В2С (назва, логотип, гасло, формат упаковки).
- Розлоблено ряд альтернативних продуктів з існуючої сировини (PET food).
- Впроваджено нові етикетки та пакування (логотипи, штанц-форми).
- Актуалізовано POSM матеріали з урахуванням змін асортименту та формату подачі інформації.
- Для внутрішнього користування компанії розроблено навчальні матеріали для нових співробітників, в т.ч. знято інформаційний ролик (фільм) про компанію, виробничі потужності та процеси.
Менеджер відділу з контролю якості продукції та управління асортиментом
Білкозин, ТОВ, Прилуцький завод
FMCG
2 года
04.2019 - 04.2021
- Організаційної роботи відділу. Координація роботи функціональних та виробничих підрозділів. Контроль та аналіз планових завдань.
- Розробка та затвердження загальної стратегії з розвитку асортименту. Актуалізація маркування, пакування, специфікацій на продукцію.
- Пошук рішень по впровадженню нових технологій. Проведення випробувань продукції в лабораторних та промислових умовах.
- Контроль за дотриманням споживчих та якісних показників експериментальних та серійних продуктів.
- Розробка внутрішньої документації щодо асортиментної групи.
- Моніторинг європейського та українського законодавства щодо якості та безпечності харчових продуктів.
- Управління рекламаціями.
- Організація технологічного супроводу продукції для переробників та забезпечення сервісного підходу до роботи з партнерами (буфер між партнером та виробництвом).
- Участь у підготовці до сертифікації та взаємодії з органами сертифікації та консалтинговими компаніями.
Досягнення
- Змінено підхід до контролю готового продукту.
- Систематизовано роботу з залишками. Оптимізовано асортимент та розширено за рахунок нових позицій.
- Розроблена база продуктових специфікацій та пакету рекомендаційних листів.
- Змінено підхід до управління рекламаціями та комунікаціями з клієнтами.
Фахівець по роботі з претензіями та рекламаціями (Quality and technical assurance)
Миронівський Хлібопродукт
АПК (Агропромышленный комплекс)
2 года 4 месяца
12.2016 - 04.2019
- Організація процесу обробки скарг та запитів від зовнішніх контрагентів, надання віддповідей,їх переклау (англійська мова).
- Управління рекламаціями щодо якості та безпечності продукції, їх аналітика, побудова графічних звітів.
- Створення, переклад та систематизація специфікацій на продукцію, ведення бази.
- Обробка опитувальних листів.
- Робота з європейськими регламентами в сфері якості та безпечності продуктів харчування.
- Переклад технічної документації.
Досягнення:
- Автоматизовано процес обробки рекламацій через систему електронного документообігу на базі SharePoint;
- Cтворено та систематизовано базу продуктових специфікацій;
- Розроблено регламенти щодо підконтрольних БЦ
- Член дегустаційної комісії з розробки нових продуктів.
- Програма акселерації.
Ветеринарний лікар відділу логістики свіжих продуктів
АШАН
Торговля розничная / Retail
9 месяцев
03.2016 - 12.2016
- Впровадження системи НАССР.
- Проведення навчання робітників відділу.
- Санітарна безпека.
- Співпраця з підрядними та завнішніми організаціями, контролюючими органами.
- Приймання продуктів у відповідності до встановлених нормативних документів, контроль термінів придатності, температурних режимів.
- Консультування постачальників.
- Ведення документації.
Досягнення:
- Систематизовано вхідний контроль;
- Налагоджено процес приймання продукції;
- Підрозділ успішно пройшов внутрішній аудит;
Ключевая информация
Розуміння вимог НАССР/ BRC food / Halal / Kosher.
Розуміння системи державного нагляду та контролю за операторами ринку харчової продукції.
Знання українського та європейського законодавства щодо якості та безпечності харчових продуктів.
Знання основ технології виробництва м'ясопродуктів.
Експерт з сенсорного аналізу м'ясних продуктів.
Навчання персоналу.
Письмова та усна англійська мова на рівні Upper-intermediate.
Досвідчений користувач Microsoft Office, 1С.
Водійське посвідчення кат.В.
Училась в 4 заведениях
National university of life & environmental sciences of Ukraine
Quality, standardization and certification of agro-industrial complex products
Kyiv, 2017
Zhitomir National agro-ecological university
Veterinary medicine
Zhitomir, 2016
National university of life & environmental sciences of Ukraine
Veterinary medicine, with honors
Kyiv, 2015
The first Kyiv Medical College
nurse
Kyiv, 2010
Владеет языками
Английский
продвинутый
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Немецкий
базовый
Русский
свободно
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Курсы, тренинги, сертификаты
TSM TUV SUD
certificate of internal auditor food safety management system ISO 22000: 2018 and ISO 19011: 2018
Speak UP!
English course
Advanced training: Sensory analysis of meat products
навчання та підвищення кваліфікаці
Сенсорний аналіз м'ясних продуктів
People Management PM5
бізнес-конференція по управлінню персоналом
BIRC International
Business simulation in "VUCA World" format: nbsp; strategic analysis; development and adoption of complex management decisions; development of system thinking; change management.
London school of English
English courses
Дар'я
Дар'я
Керівник проектів з розвитку (food)

Киев
полная занятость, неполная занятость, проектная работа
Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте
Обновлено 2 года назад