Работала в 1 компании   8 лет 11 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Шеф-кухар

Частний Ліцей

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 лет 10 месяцев

11.2015 - 09.2024

  • Розробка концепцій нових страв та меню
  • Співпраця з іншими відділами ресторану або готелю для створення комплексних страв та меню
  • Розробка рецептур та технологій приготування страв
  • Організація та навчання кулінарного персоналу
  • Планування та контроль виробництва та реалізації кулінарної продукції
  • Керівництво та організація роботи кухні ресторану або готелю
  • Контроль якості та відповідність стандартам готельно-ресторанного господарства
  • Постійне вдосконалення та підвищення професійних навичок кулінарного персоналу
  • Вивчення та впровадження нових кулінарних тенденцій та методів приготування
  • Карпенко

    Шеф-кухар

    Киев

    45 лет

    полная занятость

    Обновлено 1 год назад