Працювала в 1 компанії   8 років 11 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф-кухар

Частний Ліцей

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 років 10 місяців

11.2015 - 09.2024

  • Розробка концепцій нових страв та меню
  • Співпраця з іншими відділами ресторану або готелю для створення комплексних страв та меню
  • Розробка рецептур та технологій приготування страв
  • Організація та навчання кулінарного персоналу
  • Планування та контроль виробництва та реалізації кулінарної продукції
  • Керівництво та організація роботи кухні ресторану або готелю
  • Контроль якості та відповідність стандартам готельно-ресторанного господарства
  • Постійне вдосконалення та підвищення професійних навичок кулінарного персоналу
  • Вивчення та впровадження нових кулінарних тенденцій та методів приготування
  • Карпенко

    Шеф-кухар

    Київ

    45 років

    повна зайнятість

    Оновлено 1 рік тому