Працювала в 6 компаніях 14 років 6 місяців
Інше, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Технолог
Сільпо
Інше
4 роки 6 місяців
06.2021 - до теперішнього часу
- Розробка та вдосконалення технологічних процесів
- Розробка нових продуктів та удосконалення існуючих
- Підбір і контроль якості сировини і матеріалів
- Контроль за дотриманням технологічних регламентів на виробництві
- Впровадження ефективних рішень для покращення якості продукції
- Навчання персоналу основам технологічних процесів
- Моніторинг ринкових тенденцій і технологічних новинок
- Проведення лабораторних досліджень та тестувань
- Організація процесу сертифікації продукції
- Ведення технічної документації та звітності
Шеф кухар
Культ
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 11 місяців
01.2019 - 11.2021
Шеф-повар
Reberbar г. Киев
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
06.2018 - 01.2019
Шеф-повар
ресторан-пивоварня " Чумаков ", г. Мариуполь
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 3 місяці
04.2016 - 06.2018
Су-шеф
ресторан закритого типу
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
11.2014 - 10.2015
Шеф-повар
гриль-таверна " Охота на зайцев ", г. Донецк
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 9 місяців
01.2011 - 09.2014
Навчалась в 1 закладі
ДонНУЭТ им. М. Туган-Барановского
технология питания/инженер-технолог ресторанного и гостиничного бизнеса
Донецк, 2009
Курси, тренінги, сертифікати
Кондитерские курсы С. Кошкиной " Французские десерты", " Муссовые торты"
Академия успешных поваров. Курс " Кулинарная революция"
молекулярная кухня, современная кулинария, food pairing
Курс " Управление рестораном" Александр Мусатов
Семинар " Все о мясе"
Елизавета Викторовна
Елизавета Викторовна
Шеф-повар

Київ
повна зайнятість
Оновлено 1 рік тому